Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realizace designových interiérů: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizace koupelny, wellness - 3D vizualizace - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - římské rolety - tapety - sedací soupravy.

Fotografický ateliér: - služby v oblastech svatební fotografie, rodinné portrétní, reklamní a newborn foto ve specializovaném ateliéru. Součástí studia je i prodejní místo s fotoalby, rámečky a foto doplňky. Na místě si také vytisknete expres fotografie do formátu 20x15 a ostatní zvětšeniny vyzvednete do 3 dnů. Natáčením svatebních a ...

Výroba a distribuce: - závodní stravování. Cateringové služby, gastroslužby. Restaurace: - kapacita 80 míst - možnost pořádat večírky, rauty atd. Pronájem: - skladové a výrobní prostory.

Dodávka - satelitní technika regionální Olomoucko, Vyškovsko, Blansko Volání po internetu VoIP regionální Olomoucko, Vyškovsko, Blansko Prodej - výpočetní technika (regionální Olomoucko, Vyškovsko, Blansko) Servis - výpočetní technika (regionální Olomoucko, Vyškovsko, Blansko), vývoj a realizace - mikroprocesorová ...

Developerská činnost - rodinné a bytové domy Inženýrská činnost - právní servis, profesionální řízení, výkup pozemků Zhotovitelská činnost - odborné provedení staveb Realitní činnost

Výkup a zpracování kovového odpadu. Výkup železných a barevných kovů, zinkového odpadu a šrotu. Odkupujeme autozávaží. Svoz odpadu vlastními vozy.

Naše společnost se zabývá výkupem papíru, který následně třídíme a zpracováváme, fólií, železa a barevných kovů. Nabízíme: -výkup druhotných surovin -výkup papíru a igelitu -výkup a zpracovávání kovového odpadu -železný šrot -barevné kovy -železo -měď -mosaz -nerez -hliník aj.

PEMAKON s.r.o. se zaměřuje na pronájem kontejnerů, likvidaci odpadů, přepravu štěrku, písku a stavebních strojů a na zemní a výkopové práce.

Tomáš Nepožitek se zaměřuje na autodopravu, vyklízení, stěhování, montáž a demontáž nábytku, likvidaci odpadu a na odtah vozidel.

Copypoint s.r.o. se zaměřuje na tisk vizitek, bannerů, reklam pro firmy, tisk fotografií, studentských materiálů a na velkoformátový tisk.

EDUnino, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a prodej vzdělávacích aplikací do žáky, rodiče a učitele.

FESTADA s.r.o. se zaměřuje na vyvíjení a dodávku softwaru a programů pro digitalizaci stád ovcí.

PV Recyklace s.r.o. se zaměřuje na výkup kovů a katalyzátorů, likvidaci autovraků, demolici a demontáž a kontejnerovou přepravu.

Filip Pecha se zaměřuje na tvorbu webových stránek, gravírování, 3D tisk a IT služby.

Natáčení videa - reklamy, prezentace služeb, strojů, nemovistostí, osobností, fotografie, animace. Snímky z dronu - Foto a video, 3D modely, měření kubatur, ortofotomapa, zaměření, laserové skenování, multispektrální analýza

Zastavárna Spider s.r.o. provozuje zastavárnu a zaměřuje se na výkup a prodej elektroniky, zlata a jízdní kol.

Společnost Pavel Makový-Pohřební služba, s.r.o. poskytuje kompletní pohřební služby. Ve chvílích, kdy ztrácíme své nejbližší, dostáváme se do velmi složité a těžké životní situace. Dovolte nám prosím, abychom se stali Vašimi nejbližšími odbornými poradci a průvodci, ale i organizátory, po dobu od oznámení o úmrtí Vaší milované osoby až po smuteční ...

Společnost NZACO s.r.o. se specializuje na potisk triček, mikin a dalšího textilu.

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Pracovní agentura. Internetový portál s nabídkou volných pracovních míst. Hledání zaměstnanců pro firmy.

Zabýváme se recyklací odpadů ze stavebních prací a rekonstrukcí a zajišťujeme rovněž jeho odvoz nebo převozy zeminy. Kromě toho provozujeme také zemní práce a servis nákladních vozidel.

RejNet technology s.r.o. se zaměřuje na internetové připojení a instalaci zabezpečovacích a kamerových systémů.

AQUIDIS s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu softwaru a hardwaru pro odvětví výrobních a automotive provozů.

Naše společnost působí v celém Olomouckém kraji a poskytuje služby v oblasti wi-fi a pevného internetového připojení, optimalizace systému, odvirování PC a obnovení dat včetně instalace softwaru. Připojení bezdrátového internetu pro město Konice a okolí zajistíme za bezkonkurenční ceny. Zaměřujeme se na počítače, notebooky a tablety.

Endlesspeak s.r.o. se zaměřuje na tvorbu mobilních her a aplikací.