Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Samoobslužné sklady - pronájem úložných buněk - skladové prostory - skladové plochy a parkovací místa pro firmy i soukromníky - váš vlastní sklad pro uložení sezónních věcí - bezpečné parkování pro vozidla - parkování karavanů, lodí, veteránů...

Personální agentura: - nabídka práce pro zájemce v průběhu celého roku pro nezaměstnané, také při Úřadu práce, studenty, důchodce, po rodičovské dovolené... - možnost i na kratší pracovní úvazek - hledáte pracovníky - využijte služeb personální agentury - možné i dočasné přidělení pracovníků, dle Vašeho požadavku.

Služby: - doprava a mechanizace - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zimní údržba místních komunikací - údržba veřejné zeleně - úklidové práce.

Vedení a poradenství: - účetnictví. Poradenství v oblasti informačních systémů - Helios Orange, Pohoda.

Realitní kancelář. Zprostředkování koupě, prodeje a pronájmu všech typů nemovitostí, včetně právního servisu a zajištění vyprácování znaleckých posudků a architektonických návrhů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Efektivní propagační strategie pro vaše podnikání s využitím účinných nástrojů. Vyvíjíme vlastní software na zakázku podle vašich požadavků.

Posilovna: - fitness - solárium - poradenství - osobní trenér.

Kosmetika. Permanentní make-up. Manikůra. Kadeřnictví. Modelace nehtů. Masáže. Tělové zábaly. Přístrojová lymfodrenáž. Baňkování. Estetická chirurgie.

Prodej, e-shop: - karnevalové čepice, klobouky a paruky - karnevalové kostýmy, ptákoviny, líčidla.

Půjčovna a pronájem pracovních plošin. Stavební činnost: - montáž nízkoenergetických RD - kompletace střech - údržba a opravy průmyslových objektů - tesařské, klempířské práce. Zateplování budov

Prodlužování vlasů. Výkup dámských, pánských a dětských vlasů.

Výkup, sběr a zpracování odpadu: - kovový odpad. Ekologická likvidace autovraků. Provozovna: -Západní ulice, 79601 Prostějov tel.:777261177 Martin Khýr.

Nehtová modeláž Uv gelem, manikůra, lakování, zdobení, odlakování, konečná masáž

Služby: -manikůra -pořádání seminářů Maloobchod, prodej, e-shop, internetový prodej: -veškerý nehtový materiál.

Psychologické poradenství a terapie - psycholog a psychoterapeut.

Pronájem nebytových prostor - komerční prostory v Prostějově - pronájem garáží.

Výroba - svítící LED taxi přívěsek na klíče s logem a tel. číslem.

Fotoateriér, fotografické služby - fotograf - fotografování svateb, portrétů, dětí.

Reklamní a grafické práce: - polepy aut, motocyklů, výloh - dekorační polepy - reklamní nápisy, tabule, stojany - razítka - tvorba loga - letáky, katalogy - vizitky.

Činnost: - webdesign - webhosting - vývoj software - SEO optimalizace