Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Komplexní úklidové služby: - pravidelné i jednorázové úklidy domácností - úklid po malířích a řemeslnících - úklid kanceláří, úřadů, kaváren, penzionů a ordinací - mytí oken a výloh - strojní čištění koberců a čalounění - čištění nápojových automatů - čištění automobilů.

Prodej a koupě firem. Poradenství při ukončení podnikatelské činnosti, likvidace firem, krizové poradenství, investiční poradenství, analýzy pro podnikatele, správa majetku.

Čištění, úklidové služby, úklidové a práce a služby (jednorázové, generální, pravidelné, ...). Dále se zabýváme údržbou a správou nemovitostí.

Komplexní reklamní práce. Služby: - tamponový tisk, sítotisk: - potisk reklamních předmětů - potisk průmyslových výrobků. Výroba, tisk: - letáky, plakáty, samolepky. Prodej, potisk: - reklamní předměty - podložky pod registrační značky, krabice na pizzu - maturitní stuhy - nafukovací balonky . Výroba: - velkoplošná ...

Masáže: - klasické masáže - ruční lymfodrenáže nohou - bioenergetické tlumení bolestí svalů - poradna pro regeneraci sil přírodními prostředky - světelná terapie polarizovaným světlem přístrojem BioStimul - věštba vývoje nejbližšího osudu na dálku

Fotoateliér, fotostudio, fotoslužby: - zhotovení fotografií ve všech formátech a odstínech - focení svateb, svatební fotograf, svatební fotky - focení škol, focení školek - focení průkazových fotografií. Prodej: - fotoaparáty + veškeré příslušenství - alba, rámečky - fotodárky - svatební foto - průkazové foto - foto ...

Kvalitní webhostingové služby s přehlednou a pohodlnou administrací, velkým prostorem, podporou PHP aplikací, výborným technickým zázemím a referencemi z řad velkých i malých firem, podnikatelů, ale i škol a neziskových organizací.

Centrum informací pro občanskou společnost - podpora rozvoje občanské společnosti - informační služby pro veřejnost v oblasti vstupu ČR do EU - vzdělávací a popularizační programy pro veřejnost.

SLužby - řešení datových LAN, WAN, Wi-Fi - síťová infrastruktura DC - návrh a konfigurace serverového vybavení - bezpečnost a zálohování - elektronická komunikace - zabezpečovací systémy. Kancelář Šumperk - adresa: Nerudova 640/41, Šumperk.

Služby - akreditovaná zkušební laboratoř.

Středisko Dřevnovice. Výkup, zpracování: -kovový odpad, železo, barevné kovy. Ekologická likvidace autovraků.

Výkup, zpracování: - kovový odpad - barevné kovy. Ekologická likvidace autovraků, elektrospotřebičů, bílé techniky, kabelů z hliníku a mědi.

Alex - reklamní agentura. Výroba: - razítka - kompletní reklama

Připojení k internetu ISP Montáž počítačových sítí Montáž zabezpečovacích systémů Servis - počítače - počítačové sítě

Vývoj, distribuce: - informační systém ArisCAT - integrované moduly pro informační systém HELIOS Orange - implementace informačních systémů pro výchovné ústavy - tvorba zakázkového software.

Salon Sawan: - manikúra - modeláž nehtů - pedikúru.

Činnost: - odvoz fekálií, septiků - čištění kanalizace - monitoring kanalizace - práce fekálním, tlakovým vozem.

Služby: - kosmetika - kadeřnictví - masáže.

Činnost: - SEO konzultant - SEO optimalizace - linkbuilding.

Služby: - kosmetika - manikúra - přístrojová pedikúra - depilace cukrovou pastou. Bazén s mořskou solí: - krytý bazén - plavání pro děti, miminka, těhotné.

Výuka, kurzy: - německá jazyk - anglický jazyk - překladatelské služby.

Internetový obchod, e-shop: - karnevalové, maškarní kostýmy a masky.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Zámečnictví, nástrojářství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení