Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

SENZA družstvo, chráněná dílna provozuje montážní dílnu, vývařovnu s jídelnou dále prádelnu a mandlovnu. Nabízíme pracovní uplatnění lidem se zdravotním postižením, kteří vzhledem ke své snížené pracovní výkonnosti obtížně hledají uplatnění na volném trhu práce. V naší montážní dílně provádíme kompletace drobných výlisků, kompletace profesních ...

Kadeřnictví: - dámské, pánské a dětské tel.: 723249388. Kosmetika.: tel.: 725561861. Manikúra, modeláž nehtů, pedikúra: tel.: 605352050.

Služby: - poradenství v oblasti bydlení - zpracování prohlášení vlastníků jednotek, smluv o převodu jednotek do vlastnictví včetně správy bytových jednotek.

Služby: - architek - inženýrská a projekční činnost ve stavebnictví - stavební dozor

Služby: - realitní činnost - finanční služby

Služby: - stavební a technické dozory či kalkulace - kontroly staveb bytů, domů i stavů stavebních částí dle přiložených dokumentací - vyřízení povolení

Odvoz, výkup: - kovový odpad - komunální a stavební odpad

Výroba, dodávka a servis výpočetní techniky. Projektování dodávky a správa počítačových sítí a serverových řešení.

Agentura práce, personalistika: - outsoursing personálních procesů - kontrola, revize provozních a logistických procesů.

Kadeřnictví - barva, střih, melír, keratin - afro účesy - syntetické dredy - prodlužování vlasů Kosmetika - vizážista - galvanická žehlička na vrásky - prodlužování řas Nehtova modeláž Pedikúra

Reklamní agentura: - velkoplošný, digitální, ofsetový tisk - tworba webových stránek a e-shopů - pronájem reklamních ploch displejů.

Vývoj informačních systémů - evidenční, manažerský a přehledový systém pro odbory sociálních věcí a školství - evidence dopravních agend - evidence přestupků - plánování pracovních cest - výherní hrací přístroje.

Marketingová agentura: - pořádání sportovních, kulturních aktivit.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem realit.

Mezinárodní spedice a přeprava. Distribuce. Celní servis. Provoz mycí linky. Skladování a distribuce

Reklamní agentura: - kampaně na klíč. Marketingové služby: - průzkumy trhu - analýzy konkurence - produktový, direct, virální, a mobilní marketing - marketingové poradenství. Pronájem: - billboardy - plochy pro reklamu. Velkoplošný tisk. Řezaná grafika.

Realitní agentura Prodej, pronájem - byty, domy, pozemky

Nabízíme komplexní realitní služby ve spolupráci s advokátní a notářskou kanceláří. Zprostředkujeme, prodáme, pronajmeme či vykoupíme vaše byty, rodinné domy, pozemky i nebytové prostory v lokalitě Prostějov, Olomouc a jejich okolí nebo kdekoliv v České republice. Zajišťujeme advokátní úschovu, znalecké posudky, energetické štítky, daňová přiznání ...

LUTO Automotive je společnost působící v oblasti personalistiky a lidských zdrojů, která svým klientům poskytuje komplexní personální služby.

Služby: - realitní činnost - finanční poradenství