Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Kosmetický salon Tamaryšek: - kosmetika - manikúra - pedikúra - depilace - solárium.

Sběr, výkup, zpracování: - papír - plasty - železo - barevné kovy

Služby: - poradenstvím v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochrany a ochrany životního prostředí

Služby: - ajurvédské masáže Prodej, e-shop: - ajurvédská kosmetika - bylinné kapsle - čaje - koření

Služby: - nákladní autodoprava tuzemská, mezinárodní - nadrozměrná doprava - námořní, letecká a železniční doprava - skladování - celní služby - logistika

Poskytování služeb v oblasti řízení holdingových společností. .

Tisk: -časopisů, katalogů a prospektů ve vysokých nákladech.

Služby: - spisovna - převoz písemností - třídění - archivace - zajištění skartace

Činnost: - sanace ekologických zátěží - bezvýkopové opravy potrubí - odbahňování rybníků - čištění kanalizací, lapolů - výstavba, oprava vodohospodářských objektů

Servisa opravy všech typů počítačů, notebooků, tabletů, tiskáren. Webdesign, webové prezentace.

Výroba, dodávka: - vestavěné skříně na míru - kuchyňské linky - žaluzie - podlahy. Bytový architekt (konzultace). Atypická výroba nábytku. Nábytek na míru. ISO 9001. Velkoobchod: - korpusová dílcovina - kompletní opracování plošného materiálu - výroba malosérií.

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí.

Vydavatelská a nakladatelská činnost: - vydávání fotografií, pohlednic, plakátů, formulářů. - korektury a technická redakce.

Naše služby: - realizace veškerých pozemních, inženýrských staveb a staveb prováděných báňským způsobem od projektu po realizaci - nákladní vnitrostátní přeprava - prodej širokého sortimentu nápojů včetně dopravy - zámečnické práce, kovovýroba - prodej a montáž plastových oken - realitní činnost, prodej rodinných domů.