Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Firma Jiří Červenka - Ekospol je zaměřena na systém mycích kapalin v ekologických mycích stolech. Činnost: - nakládání s nebezpečným odpadem - provoz mobilního zařízení pro sběr a výkup odpadů - provoz skladu nebezpečného odpadu - prodej a pronájem ekologických mycích stolů (EMS).

JPS TRANSPORT s.r.o. je mezinárodní a vnitrostátní nákladní automobilová doprava a spedice. Předmět podnikání: - exportní a importní doprava po EU - nákup zboží a jeho další prodej - skladování - přeprava zásilek po České republice - přeprava do zemí Evropské unie (specializace: Velká Británie, Benelux, Spolková republika Německo, ...

Prodej: - hnojiva, osiva - přípravky na ochranu rostlin Úklidové služby.

Jitka Pikrtová provozuje salon FATIMA. Služby: - kadeřnictví (objednávky - 417 536 521) - kosmetika (objednávky - 777 308 205) - radiofrekvence (objednávky - 777 308 205) - pedikůra, manikůra (objednávky - 774 552 327) - solárium (objednávky - 417 536 521) - masáže (objednávky - 737 831 443) - permanentní make-up (objednávky - 774 122 ...

Ladislav Šoufek provozuje reklamní a grafický portál Soufek.com. Zajišťuje: - tvorba loga a logomanuálu - reklamní a tisková produkce - výroba reklamního materiálu - zpracování a výroba letáků, brožur, obalů a POS materiálů - velkoformátová grafika, billboardy - grafická úprava knih, brožur, výročních zpráv a dalších firemních ...

Firma Jana Krejčího se zabývá čištěním koberců a čalouněného nábytku. Specializace - hloubkové čištění: - koberce - sedací soupravy - další čalouněný nábytek.

Služby - webdesign, tvorba webových stránek - tisk letáků - grafické práce - tvorba Microsite stránek - panoramatické fotografie, netradiční způsoby prezentace.

Služby - dražební a realitní činnost - prodej i pronájem bytů, domů, pozemků a dalších nemovitostí.

Zastavárna - výkup, zástava zlato, stříbro, mobilní telefony, notebooky.

Webdesign - tvorba webových stránek, grafiky - SEO optimalizace.

Realitní, investiční a obchodní činnost - prodej domů, bytů a nemovitostí - odkup nemovitostí - vyplacení závazků. Pobočka Praha V Závětří 1478/6 170 00 Praha 7, Holešovice

Detektivní a bezpečnostní služby - vyhledávání osob - sledování osob - získávání informací - fyzická ochrana osob - přeprava cenin - ochrana majetku - vymáhání pohledávek.

Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - elektroinstalační práce - montáže různých elektrovoltaických systémů, internetových sítí a PC.

Solární studio - solárium - prodej solární kosmetiky.

Výroba architektonických modelů - prezentace a propagace stavebních projektů i konkrétních částí - počítačové vizualizace - 3D grafika.

Nabízíme služby v těchto oborech a likvidace jakýchkoliv škůdců v domácnostech i ve firmách, včetně vyklízecích prací.

Projekce a realizace: - kořenová čistička - biotopová koupaliště - koupací jezírka

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb