Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Zprostředkování obchodu a služeb

Služby - správa nemovitostí - developerská činnost - organizační a ekonomické poradenství.

Mezinárodní kamionová doprava. Celní sklad. Pronájem skladových prostor. Oprava: - kamiony a osobní automobily. Montáž, opravy: - přídavného topení ATESO, WEBASTO, EBERSPRACHER.

Výroba: - mražené ovoce a zelenina Skladování mraženého zboží. Zmrazování.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - letecká doprava - železniční doprava - námořní doprava - skladování

Správa počítačových sítí. Webdesign. Internetové připojení.

Služby: - ostraha majetku a osob - služby soukromých detektivů - poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob.

Nemovitosti, reality: - nákup, prodej, koupě, tržní oceňování, pronájem, nájem, odhad, vyhledávání, poradenství - zastupování ve věcech daní před FÚ.

Velkoobchod, maloobchod: - veškerý nábytek - kancelářský - bytový - nábytek do ordinací - kuchyňské linky na míru včetně montáže. Zajištění: - vybavení interiérů od architektonického návrhu až po konečnou realizaci.

Centrum digitálních služeb: - digitální tisk, kopírování, scanování - služby DTP studia - správa e-shopů - tvorba webových stránek - velkoformátový tisk.

Výpočetní a kancelářská technika: - kopírky - multifunkční zařízení. Tvorba aplikací na zakázku: - DeCe HOTEL, DeCe SKLAD, DeCe ÚČTO, restaurace.

Společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. se v rámci svých činností zaměřuje na komplexní správu: - komerčních budov - administrativní budovy, hotely, nákupní centra, budovy státní správy, logistická centra, apod. - bytových domů s nadstandardními službami - rezidence, bytové komplexy - částí výrobních areálů.

Služby: - marketingové - grafické práce - tvorba webových stránek.

Služby: - psychologické, pedagogické a výchovné poradenství - individuální a skupinové terapie pro děti předškolního i školního věku

Grafické služby - webdesign, tvorba webových stránek - fotografické služby, produktové fotografie, portréty - grafika - návrhy vizitek - tiskoviny - logo, logotyp.

Psychoanalytická psychoterapie - psychoterapie pro děti - technika volných asociací.

Svatební salon Rubín - svatební i společenské šaty - půjčovna i prodej.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek - grafika, loga, letáky, vizitky

Činnost: - tvorba byznys aplikací - internetový marketing - tvorba webové stránky