Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Komplexní a systémové řešení v oboru telekomunikací a telekomunikačních technologií. Outsourcing. Internetové připojení.

Provádíme řadu zkrášlujících a zeštíhlujících procedur a mnoho relaxačních i léčivých masáží. Pro formování těla užíváme laserovou lipolýzu, radiofrekvenční systém nebo cvičení na vibrační plošině.

Služby: - masáže - akupresura - akupunktura - individuální jóga, cvičení pro batolata

Tvorba, služby: - webové stránky - webdesing

Služby: - čištění kanalizací - čištění odpadů - sání a čerpání - odvoz, vývoz jímky, septiky, žumpy

E-shop: - vodní filtry na konečnou úpravu vody v domácnosti od českého výrobce společnosti AQUA AUREA s.r.o. Zasílací adresa: Duchcovská 2602 415 03 Teplice 3 – Řetenice

Marketingová agentura: - webdesign - grafické práce - tisk - distribuce tiskovin - inzerce v tisku a rádiu - outsourcing - optimalizace nákladů.

Naše služby: - správa nemovitostí - realitní činnost - facility management.

Naše služby: - likvidace autovraků - pronájem skladovacích ploch. - znalecké odhady -kovoobrábění

Služby: - průmyslové čištění a všeobecný úklid.

Činnost: - zemní práce - demolice - nákladní autodoprava - sanace starých ekologických zátěží - zakládání staveb

Stavební činnost, výstavba a rekonstrukce staveb. Realitní služby. Obchodní činnost. Výroba kontejnerů a lehkých kovových konstrukcí. Dělení a svařování kovových materiálů. Povrchová úprava kovů.

Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrské služby. Projekce: -průmyslové a inženýrské stavby. Služby: - energetické projekty a posudky v oblasti úspor energií rodinných a bytových domů a občanské vybavenosti - energetické audity . Kopírovací služby: - černobílé i barevné digitální kopírování a tisk - velkoformátový tisk.

Služby: - úklid v průmyslových, výrobních a administrativních objektech.

E-shop: dárkových žertovných předmětů a kostýmů. karnevalové kostýmy, žertovné kostýmy, paruky, masky, škrabošky, rukavice, punčocháče, čelenky, klobouky čarodějnické, klobouky western, klobouky gangsterské, klobouky pirátské, klobouky námořnické, čepice, cylindry, buřinky, kloboučky na párty, dětské klobouky, čepice policejní, čepice pilot, ...

Služby: - spedice - mezinárodní kamionová doprava - logistika - skaldování. Provozovna Lovosice: Lukavecká 3 410 02 Lovosice Provozovna Děčín: Ul.Práce 0 405 02 Děčín 5

Realitní makléř: - M&M Reality Litoměřice. Kancelář: Křižíkova 713/3 412 01 Litoměřice

Psí salon Marta Služby: - stříhání psů - úprava srsti psů.

Realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Služby: - pedikúra - manikúra