Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -pronájem pozemků.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Terapeutka EFT neboli terapie emoční svobody. Profesionální terapie a léčba metodou EFT. Pomoc při řešení nepřeberného množství problémů psychických i fyzických a to obvykle rychle, bez bolesti a s dlouhotrvajícími výsledky. Délka jednoho sezení je 1, 5 až 2 hodiny. V případě vážných důvodů možnost terapie na dálku a také poskytování terapie ...

Vydavatel: -Týdeník, regionální noviny, tisk "Dobrý den s kurýrem".

Realitní kancelář. Prodej, pronájem rodinných domů, bytů, pozemků, garáží, chat a chalup a komerčních objektů.

Prádelna. Praní, žehlení, mandlování veškerého prádla. Opravy prádla a oděvů: -všití zipů, látání, zašívání -zkracování kalhot, kabátů, sukní aj. Šití ložního prádla, ubrusy, závěsy, záclony.

Prodej, oprava, servis, údržba: -výpočetní technika. Stavba a údržba počítačových sítí. Tvorba software na zakázku z oblasti ekonomiky a řízení firem.

Služby: -pedikúra -manikúra, modelace nehtů.

Nehtové studio. Služby: -manikúra - klasická, francouzská -P-SHINE -Nair Art - zdobení nehtů -lakování nehtů -masáže rukou -parafínové zábaly.

Tiskárna, reklamní agentura: - návrhy reklam - polepy aut - reklama z folií - samolepky - podlahové značení - velkoplošný digitání tiskl. Výroba: - výstražné a informační tabulky BOZP.

Přepravy celovozových zásilek. Přepravy kusových zásilek. Doprava mezinárodní. Přepravy ADR zboží. Nadrozměrné přepravy. Skladování.

Čistírna-prádelna. Služby: -čistírna, rychločistírna -prádelna. Čištění: -oděvy -kožešiny, kůže. Sídlo: -Dolní Lhota 148, 76323.

Praní, žehlení, mandlování: -oděvů, prádla pro firmy i osoby.