Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické, kadeřnice.

Maloobchod, prodej, servis: -počítače, PC**, notebooky, tiskárny -kancelářská, telefaxová technika -spotřební materiál -sítě PEER-TO-PEER. Prodej, tvorba, poradenství: -ekonomický software: -podvojné účetnictví.

Česká pošta Březová. Poštovní služby: -zasilatelství -obchodní balíky s dodávkou do 24 hodin v celé ČR - expresní přeprava -Express mail Service (EMS*) -roznos, rozvoz, roznáška, donáška: -letáky, letákové zásilky a propagační materiály. Informace o službách České pošty: tel.:800104410.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické, kadeřnice.

Služby: -kadeřnictví -manikůra -nehtový design: -zpevňování přírodních nehtů -modelování pomocí pryskyřice -prodlužování, lakování, tvrzení -aplikace zlatých přívěsku do nehtů.

Kadeřnictví. Služby. -kadeřnické, kadeřnice: -dámské.

Dovávka, distribuce, údržba, prodej: - software - systémy pro státní správu, samosprávu a bankovnictví. Vývoj, výroba: - programy na zakázku.

Služby: - kadeřnictví, kadeřnice: - dámské, pánské, dětské.

Služby: -manikůra, manikérka -pedikůra, pedikérka.

Služby: -solární studio, solarium: -turbo, klasické -vertikální, horizontální.

Dámské studio FIT NIKÉ: -fitness centrum, fitcentrum, posilovna -solární studio: -horizontální a vertikální solárium.

Správa, údržba, pronájem: -vlastní nemovitostí.

Služby: -ekologická informační agentura.

Služby: - geologické práce - sanace a průzkumy zemin a vod - likvidaci odpadů