Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - architektonická činnost - projektová činnost ve výstavbě

Technologie čisté vody: -ozonizační jednotky Aplikace ozonu v oborech: -vodárenství -stáčírný minerálních a pitných vod -bazénové technologie -dezinfekce vod -odpachování průmyslových a odpadních vod.

Sítotisk: -rotační potisk válcových předmětů na strojním zařízení firmy DEBUIT - rovinný potisk - potisk triček na čtyřbarevném karuselu - zažehlovací fólie.

Autodoprava, doprava, přeprava: -spedice -doprava nákladní: -mezinárodní, tuzemská -přeprava kusových zásilek -velkoobjemová doprava -zahraniční zasilatelství -skladování -logistika -celní odbavení.

Fotostudio: - vyvolání barevného negativního filmu - digitální fotografie - laminace - vyvolání filmů APS - skenování filmů a fotografií - laminace fotografií a tisků.

Realitní kancelář: -nákup, prodej, pronájem nemovitostí. Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - mzdová, personální agenda.

Služby: Pořádání Kurzů masáží: Gua Sha, Baňkování, Masáže pro domácí použití, Masáže proti celulitidě a td.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika (počítač, PC), příslušenství, software -kancelářská technika a spotřební materiál. Dodávka, správa: -počítačové sítě.

Služby: - reklama - design - tisk - grafika.

Služby: - kadeřnictví - kosmetika - celkové poradenství image.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítač. Instalace, správa: - počítačové sítě - modemy.

Demoliční firma: -úklidy a vyklízení -bourací prace vseho druhu -klimatizace, radiátory...

Prodej: -ekonomický systém manas. -ekonomický software manas.

Psí salón. Služby: -kompletní úprava psů (malá plemena), pudlíků: -koupání, stříhání srsti a drápků, čištění uší a análních žláz.

Cimbálová kapela, Slovácká muzika. Služby: -hudební doprovod, hraní na soukromých oslavách.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -kancelářské, obchodní prostory -průmyslové objekty -nemovitosti. Správa, údržba: -nemovitosti.

Design, vývoj, výroba, servis: -prodení reklamní stojany pro značkové zboží -P.O.P. interier, materiál. Vybavení značkových prodejen.

Služby: -v oboru ochrany přírody a krajiny: -posudky - zdravotní stav stromů, zeleně -biologická hodnocení -posuzování vlivu záměrů na krajinný ráz -vypracování: -studie a metodické materiály -koncepce a strategie -projekty pro žádosti o dotace -poradenství, školení.

Služby: -solární studio, horizontální solárium -masáže, masírování -kosmetický laser -fitcentrum, fitness pro ženy.

Projekční ateliér. Projekce, dodávka: -investiční výstavba -interiérová tvorba.

Připojení k internetu, provider: -domácí linka -firemní linka -podniková linka -ADSL linka -školní linka: -služba pro školy Zlínského kraje -VPN -vytáčená linka. Služby: -WEBDESIGN - tvorba www stránek -WEBHOSTING, SERVER HOSTING -registrace domény. Servis NONSTOP: -tel.:603877997.

Poradenství a konzultace v oblasti výpočetní techniky

Sítotisk, tisk: -potisk plastů, dřeva, kovů, papírových tašek, autoplachty -výroba reklamních samolepek -potisk banerů. Řezaná reklama: -polepy automobilů, výloh -reklamní štítky, informační tabule. Plachtové reklamní transparenty.