Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Salón pro psy. Služby: -kompletní úprava srsti všech plemen včetně voříšků: -stříhání, trimování, koupání, fénování, rozčesávání -ošetření očí, uší, drápků, análních žláz. -poradenství ohledně úpravy srsti, kosmetiky, krmení.

Služby: -proměny image -líčení na svatby -kurzy líčení -pleťové poradenství.

Kosmetické studio EVA Služby: - kosmetika.

Vlasové studio: - moderní střihy, barvení, trvalé ondulace, společenské a svatební účesy, vlasové poradenstv, prodlužování vlasů Kosmetické studio: -ošetření pleti, čištění pleti, úprava, barvení řas a obočí, masáže obličeje, depilace teplým voskem, parafínové, laser, akné, vrásky... Nehtový design: -gelové nehty Pedikúra: -úprava ...

Hotel pro psy: -celoroční ubytování.

Stavební truhlářství. Práce: -truhlářské. Výroba, dodávka a montáž včetně dopravy: -dřevěné příhradové vazníky: -spojené ocelovými styčníkovými deskami, do rozpětí 24 m -určené pro střešní konstrukce (zastřešení, střechy) objektů, budov, hal, prostor: -výrobních, skladovacích (sklady, skladů), prodejních, ...

Kadeřnické a vizážistické služby - nehtová modeláž Prodej vlasové kosmetiky Goldwell. Provádění změny image.

Knihařství. Služby: -paspartování a vazba knih. Prodej: -drobná grafika (Tvrdoň, Beneš, Benešová) -paličkovaná krajka.

Regionální televizní vysílání: - TV Slovácko. Reklamní agentura.

zprostředkování, realitní činnost

Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní: -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční). Služby: -zasílatelství -skladování zboží -manipulace s nákladem.

Webový a grafický design. Fibit se specializuje především na tvorbu e-shop řešení, webových stránek - webdesign a internetový marketing. Nabízíme zároveň služby v oblasti reklamního designu - návrh letáků, polep aut, světelná reklama a další.

PortalWeb Nabízíme: - tvorba a zpracování www prezentací - fotografování - grafické služby.

Tvorba a pronájem e-shopů od inMarket. Software pro e-shopy inMarket lze provozovat formou měsíčního pronájmu či jednorázově odkoupit. Pronájem e-shopu je možný u všech nabízených variant již od 590 Kč za měsíc.

Služby: -údržba zeleně, strojní čištění silnic, zimní a letní údržba komunikací -nákladní a kontejnerová doprava -výroba zahradních lávek a stolů -opravy chodníků, silnic, kanálů a parkovišť -výkopové práce, úpravy pozemků včetně oplocení -správa nemovitostí.

Nabídka reklamních a inzertních služeb na serverech Dogsite.cz, InzertBazar.cz a Výletníček.cz

Stavební bytové družstvo, (SBD*): -správa: -nemovitostí, bytových, nebytových prostor.

Prodej, servis: - výpočetní technika - obchodní a účetní programy Připojení k internetu Webdesign a tvorba internetových stránek Tvorba e-shopu Servis IT, správa sítí Tomáš Krůžela, kruzela@oryx.cz Mobil: 777 200 194 Redakční systémy, e-shop, aplikace Roman Králík, kralik@oryx.cz Mobil: 777 814 043 Účetní a obchodní ...