Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Služby: - IT a telekomunikace - SW aplikace - komplexní projekty na klíč - silnoproudé aplikace - marketing a DTP - eShop

Služby: -správy Internetových a intranetových aplikací -příprava a evidence smluv -docházkové a knihovní aplikace

Služby: -copacking, logistika -výroba POS a POP materiálů -technologie tisku: ofsetový tisk, digitální tisk

Kompletní servis v oblasti zákaznických věrnostních systémů. Konzultace, marketingové strategie, obchodní služby, odměny, partneři; logistika a call centrum.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Reklamní činnost a marketing

Služby: - tvorba optimalizovaných www stránek - internetový marketing

Vydavatelský podnik se schopností rovněž nabídnout související redakční a polygrafické práce. Zajišťujeme veškeré PR služby, zaměřujeme se na komunikaci s médii a přípravu tiskových zpráv.

Reklamní agentura: - marketingové služby - reklamní služby

Tvorba webových stránek, SEO, PPC reklama, loga, www s responzivním designem, SEO optimalizací, redakčním systémem, přes který si můžete sami web snadno upravovat, nabízím i správu webu nebo úpravu vašeho stávajícího webu, PPC reklamní kampaně, individuální kurzy, kreslím firemní loga.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek a e-shopů - programování webových aplikací na míru - SEO optimalizace - web marketing - webhosting - grafické návrhy, vizitky, reklamní materiály.

Služby: - webdesign, tvorba webových stránek - propagace a reklama, PPC reklama, sociální sítě, mikroprezentace - správa a servis PC, zálohování dat

Služby: - tvorba webových stránek - vývoj mobilních aplikací - správa linux serverů - SEO optimalizace - PPC kampaně - sociální marketing

Reklamní činnost: - marketing, - TV, rádio, tisk.

Služby: - internetová reklamní agentura - optimalizace webu pro vyhledávače (SEO) - internetový marketing.

Činnost: - webdesign - 3D grafika, animace - corporate identity - on-line marketing.

Služby: - tvorba webových stránek - grafické práce - internetová reklama - webhosting.

Služby: - marketingové - výstavní expozice - POS a POP materiály, reklamní předměty.

Služby. - komplexní péče v oblasti marketingových služeb - marketingové poradenství na internetu - plánování, realizace - marketingové kampaně - reklama na facebooku - PPC reklama - budování PR - konzultace, školení.

Marketing Journal – odborný portál o marketingové komunikaci a public relations Portál www.m-journal.cz je odborný server, přinášející denní informační servis z oblasti marketingu, public relations, reklamy a podpory prodeje, médií a dalších. Nabízí články, studie či rozhovory reflektující aktuální dění v daných oblastech, které jsou psány ...