Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Služby: - marketing - outsourcing služeb call centra Pobočky: Chotěboř Palackého 330 tel.: 567 770 507 Bystřice n/P: Masarykovo náměstí 53

Činnost: - marketing, propagace, vzdělávání a prodej v oblasti zdravotnictví a farmacie - farmaceutický marketing.

Komunikační agentura, služby: - Public Relations - marketing - on-line marketing.

Poskytujeme plnou šíři služeb v oblasti výzkumu trhu a veřejného mínění.

Služby: - tvorba webových stránek, webových aplikací - internetový marketing.

JMIONET s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti online podnikání: - webové stránky s administrací na míru - funkční e-shopy, které vydělávají - online marketing pro zviditelnění vašeho projektu.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - webdesign - online marketing - grafika - mobilní aplikace

Píšu texty pro web, vymýšlím slogany a vytvářím webový obsah – blogy, články, newslettery a e-booky. Dále píšu články pro tištěná média, vedu kurzy psaní pro firmy a nabízím konzultace budování značky, tvorby obsahu a psaní.

Reklamní služby: - signmaking - ofsetový a digitální tisk - fotografické služby - marketingové poradenství - polepy vozidel - polep výloh - výroba razítek - plachty, bannery - reklamní předměty - výroba razítek

Služby: - tvorba webových stránek - internetový marketing - Email hosting, Webhosting, Serverhosting - SSL šifrování pro bezpečný přenos dat - virtuální prohlídky - 3D vizualizace - tisk - grafické práce

Poradenství: - propojení obchodních a marketingových aktivit - analýza zákazníků a prodejních kanálů, hledání „růstového potenciálu“ - nastavení a využití CRM a zákaznických databází - věrnostní programy a oslovení zákazníka na prodejních místech. Marketingový audit: - příprava marketingových plánů - návrh a obhajoba marketingového ...

Služby: - internetový marketing - tvorba webových stránek - tvorba reklamních kampaní

Služby: - webdesign - internetový marketing

Služby: - tvorba webových stánek - grafika, DTP - reklama - online PPC kampaně - marketing

Monitoring sociálních sítí a médií. Vhodné pro malé a střední podniky.

Služby v oborech informatika, marketing a lidské zdroje: - tvorba webových stránek - tvorba e-shopu - firemní vzdělávání - kariérní poradenství.

Služby: - poradenství v oblasti internetového marketingu.

Výroba architektonických modelů - prezentace a propagace stavebních projektů i konkrétních částí - počítačové vizualizace - 3D grafika.

Marketingové a komunikační služby - kreativní a grafický design - webdesign - webové aplikace - fotografické služby - tisk.

Obchodní a marketingová společnost - tvorba webových prezentací - SEO optimalizace - online marketing - reklamní aplikace.