TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Služby: - tvorba webů - grafické práce - tisk, výroba tiskovin a reklamy

Designové studio - výroba reklamy - DTP studia, grafika - velkoplošný tisk - fotografické práce - webdesign - venkovní a světelná reklama. Provozovna společnosti Hlásná Třebaň 153, 267 18 Karlštejn

Webdesign, marketingové služby - webové stránky na míru - grafický design - logo, tiskoviny - aplikace pro firmy. Plyšovník E-shop - plyšové hračky Strašnická 869/14 102 00 Praha 10 tel. 776 708 708 email: plysovnik@plysovnik.cz

Služby: - reklamní činnost - Public Relations - realizace výstavních expozic - reklamní předměty - grafické studio - tisk - prezentace, tvorba webových stránek

Nabízíme potisk levně hrnků, půllitrů, korbelů, plaket, triček, plyšáků, pohárů, medailí. Ideální dárek k narozeninám, z lásky, k svátku, znamení zvěrokruhu, šéfovi atp. Potisk obrázků sublimací zaručující věrný přenos barev na potiskovaný předmět.

Potisk reklamních předmětů a tašek.

Nabízíme 3D tisk na zakázku nejen pro Prahu a okolí ale po celé ČR. Náš profesionálně zaškolený tým Vám nabídne ty nejlepší služby v oblasti nejmodernějších metod skenování, modelování a tisku 3D.

Služby: -počítačová grafika -reklama -tištěné a digitální média

Služby v oblasti propagace - webdesign - tvorba logotypů - tiskoviny - fotografické služby.

Činnost: - velkoformátový, maloformátový digitální tisk - grafický design - polepy automobilů - řezaná reklama - světelná reklama - potisk samolepek

Služby: -design -tisk -tvorba webu -PPC -marketing -SEO

Reklamní agentura - tisk. - design - promo akce.

Velkoplošný digitální tisk - plakáty, letáky, tiskoviny - rollup, popup - veletržní expozice na klíč - polepy výloh a automibilů.

Komplexní služby v oblasti kopírování, tisku digitálního i ofsetového, výroby diplomových prací a vazby dokumentů. Dále zajišťujeme zlacení tiskovin, řezané samolepky, výrobu reklamy a designové papírenské zboží. Podporujeme studenty a prodáváme jejich kreativní produkty. Poskytujeme komplexní služby v oblasti kopírování, tisku a vazby ...

Hlavní činností je tisk cenin, zejména akcií, dluhopisů, losů, poukázek a jiných cenin.

Tiskárna Printea. Ofsetový tisk: - jednobarevný nebo vícebarevný tisk do formátu A3. Tisk na printeru: - jednobarevný tisk ve formátu A4 a A3. Tisk vizitek: - jedno i vícebarevné vizitky, křídový karton.

Výroba : vizitek, letáků, skládaných letáků, plakátů, brožur, kalendářů. Grafické návrhy.

Tisk poštovních známek a ostatních cenin. Produkty: - poštovní známky - ceniny (akcie, dluhopisy, šeky, směnky, poukázky a další tiskoviny vyžadující ceninový režim ) - merkantilní výroba - letáky, dopisní papíry, prospekty, kalendáře aj. - konečné zušlechtění - horká ražba, číslování.

Velkoplošná reklama: -výroba grafiky -velkoplošný digitální tisk -speciální aplikace (podlahová grafika, grafika na auta, fasády budov, speciální grafika na fasády budov DotsVision) -dopravní prostředky -reflexní grafika -okenní grafika, window -3M FloorMinders_ System, podlahová grafika -stěny -interiérová ...

Tiskárna. Druhy tisku: - ekologický - digitální - celoplošný - sítotisk. Potisk: - trička - mikiny - tašky a další. Prodej: - biotextil. Výroba reklamního textilu na zakázku.

Půjčovna - kostýmy a dekorace. Krejčovské služby. Grafické služby, tisk, výroba vizitek.