TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Komplexní zpracování zakázky od zredigování rukopisu přes grafický návrh a zlom až po korekturu a tisk, případně zajišťujeme jen jednotlivé fáze.Tvorba e-knih.

Služby: - ofsetový tisk, knihtisk - transferový tisk (reklamní předměty) - sítotisk, tamponový tisk - potisk reklamních předmětů (trička, čepice, deštníky, oděvy) - kulturní agentury, umělecká činnost - pořádání eventových akcí, firemní večírky, ...

Nabízíme služby: - typografické studio - sazba a zpracování technických textů, obsahujících tabulky a grafy - nakladatelská a vydavatelská činnost - tvorba software - grafické a ekonomické speciální aplikace a vývoj databázových aplikací v systémech ORACLE a LOTUS - zpracování publikací do elektronické formy

Fotografické práce Digitální tisk Tisk - firemní tiskoviny - katalogy - časopisy DTP studiografické návrhy

Služby: - reklama - tisk - marketing

Výroba a prodej samolepicích etiket, pokladních roliček, lístků, vstupenek a dalších papírnických výrobků.

Světelná reklama, polepy aut, velkoformátový tisk, Fototapety, Dekorace do interiéru

Jsme tu pro vás, pokud potřebujete vyrobit prototyp výrobku, upravit a vytisknout prezentační model nebo něco naskenovat a to vše ve 3D.

Čtyř až pětibarvový (CMYK + přímá barva, nebo tiskový lak) ofsetový tisk plakátů, publikací, brožur a všeho dalšího, kde je nutný nebo výhodný tiskový formát B1 (až 102 x 72 cm) na novém stroji HEIDELBERG SPEEDMASTER CD 102-5. Čtyřbarvový tisk malých formátů (B6 - B3) na stroji HEIDELBERG SPEEDMASTER SM 52-4.

Ofsetový tisk, tisk vizitek, tisk letáků, tisk plakátů, tisk brožur, tisk katalogů, tisk výročních zpráv

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

Tiskárna disponuje: DTP: - platforma PC, OS Windows - grafické programy Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop, Corel - skener Canoscan 8600 F Pro osvit tiskových desek využíváme v kooperaci CTP technologii a pro osvit z filmů vlastní kopírovací rám Theimer Copymat. Dále je možnost zhotovení cromalinu. TISK: - Polly Performer 466, formát ...

Ofsetový tisk - polygrafická činnost Knihařské práce

Služby: - reklamní agentura - výroba tiskovin - produktové stojany - PVC bannery - vlajky, billboardy.

Služby - tiskárna - velkoplošný tisk - grafické práce - video - výroba reklamy - webdesign. Provozovna - adresa: Klikov 27, 378 06, Suchdol nad Lužnicí.

Služby: - velkoplošný, velkoformátový tisk - tisk vizitek, letáků - samolepicí reklama, polepy.

Služby: - oprava, servis počítače, počítačů - webdesign - grafika, tisk - informační a orientační systémy - výroba razítek

Kompletní polygrafické zázemí. Předtisková příprava s CTP, plochý ofsetový tisk vč. povrchových úprav, dokončující zpracování podle Vašich požadavků. Tiskneme časopisy, katalogy, letáky, krabičky, etikety atd. Vyrábíme pokladní a faxové kotoučky.

Služby - ofsetový a digitální tisk letáků, vizitek, prospektů, katalogů, reklamních předmětů.

Služby: - grafické studio - návrh a sazba tiskovin - tisková produkce - webdesign

Služby: - zpracování fotografií - velkoformátový tisk.

Činnost: - reklamní služby - tisk - grafické studio - výroba reklamních předmětů

Služby: - grafická příprava - tisková produkce - grafické návrhy - tvorba webových stránek.

Společnost SV spol. s r.o. nabízí komplexní služby v oblasti grafického designu od grafických návrhů, přes zhotovení textu a obrazu až po samotný tisk a dokončovací práce jako je skládání, řezání, bigování, laminace, vrtání nebo vazba. Na přání zákazníka zpracujeme ražbu, výsek, slepotisk, parciální UV lak, řezání laserem. Pro tisk využíváme ...