TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Služby - grafické práce - velkoformátový tisk - design - rytectví - potisk textilu.

Služby: - marketing - firemní tiskoviny, kalendáře, katalogy, časopisy, magazíny a další propagační publikace - realizace sportovních, společenských a kulturních akcí - public relations - grafické a DTP práce

Grafické studio - webdesign - tiskoviny - prezentace.

Služby: - tisk, tiskařské služby - komplexní polygrafické služby - grafická příprava

Služby: - reklamní činnost - tisk - řezaná grafika - montáže a polepy MHD, výloh, aut - výroba světelných nápisů, plastických log a dalších reklamních nosičů - grafické studio

Služby: - 3D tisk, skenování, modelování Prodej: - 3D tiskárny a veškeré komponenty k tisku

Polygrafická výroba: - letáky, katalogy - knihařské zpracování.

Služby: - kopírování - skenování - tisk - vazba - výroba razítek

Tisk - vizitky, propagační materiály, knihy, časopisy - grafické návrhy - skenování.

Tiskové a reklamní služby - grafické studio - výstavní a prezentační systémy - reklamní cedule - firemní tiskoviny.

Zabývám se předtiskovou tvorbou veškerých firemních tiskovin, reklamních grafik, navrhuji loga, corporate identity, grafické manuály, prezentace a mnoho dalšího. Osobně působím po Praze, po domluvě celá ČR.

Reklamní agentura. Tiskové služby.

Tisková agentura - reportážní a umělecké fotografie - audio-vizuální tvorba - filmová a fotografická postprodukce - marketingové služby - reklama.

Tiskárna. digitální tisk, DTP a grafické zpracování.

Tvorba webových stránek a e-shopů. Responzivní webdesign pro mobilní zařízení. SEO optimalizace webových stránek a PPC kampaně. Redakční systém webeditorplus.cz. WebHostingové služby. Grafické zpracování, tisk vizitek a letáků.

Výroba reklamy a tiskové služby. Provádíme sítotisk a velkoformátový UV tisk na rolové a deskové materiály. Zabýváme se potiskem triček a reklamních předmětů. VELKOFORMÁTOVÝ UV TISK Přímý potisk deskových a rolových materiálů Reklamní cedule, tabule a desky Velkoformátový tisk plakátů, bilboardů Tisk na plátno, tapety, ...

Služby: - reklamní kampaně - konkávní vozy - venkovní reklama - tisk

Služby: - výroba reklamy - velkoplošný tisk - řezaná grafika - laminace - výroba vizitek.

Nabízíme kompletní tisk časopisů, katalogů, výročních zpráv a vizitek. Provádíme falcování, výsek a perforaci, ale i thermotisk a slepotisk.

Výroba a prodej svatebních oznámení, pozvánek, krabiček na výslužku a dalších svatebních tiskovin. Tisk novoročních přání pro firmy i jednotlivce.

Hlavní předmět činnosti: - rozesílání hromadných zásilek (dopisů a balíků) - skladování a expedice reklamních materiálů - pořizování a zpracování adres včetně statistik - strojní obálkování. Ostatní činnosti: - celní služby - tiskové služby - zásilkový prodej - zasílání peněz.

Služby: -reklama -grafické práce -webdesign -webhosting -potisk textilu