TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Reklamní agentura - velkoplošný tisk - reklama, marketing.

Služby: - tisková produkce - grafické návrhy - produkce POS materiálů.

Tiskárna: - grafické zpracování - tiskové zakázky.

Výroba reklamy: - velkoformátový tisk - malonákladový tisk etiket - samolepky - plakáty - polepy výloh, automobilů.

Služby: - velkoformátový tisk fotografií, reprodukcí a grafiky - fine art tisk - foto obrazy

Služby - grafické práce - produktová fotografie - tisk.

Služby: - grafický design - digitální tisk - tvorba webových prezentací

Výroba, velkoplošný tisk: - velkoplošná grafika - billboardy, abribusy - plachty pro venkovní reklamu - autoplachty - vlajky - samolepky.

Služby - fotografování, fotomalba - grafika, reklama - tisk. Kontakt: - adresa: Školská 309, 285 06 Sázava.

Činnost: - reklamní služby - DTP - grafické služby - tisk.

Tiskařské a polygrafické práce. Tisk: - propagační letáky - prospekty - plakáty - katalogy - brožury - výroční zprávy - návody - dopisní papíry - formuláře a tiskopisy - vizitky, - pozvánky - novoročenky - potisk obálek - časopisy - knihy - učebnice - brožury - desky s chlopněmi a výseky - kalendáře ...

Výroba, služby: - výšivky, nášivky - 3D výšivky - sítotisk na textil, potisk textilu, digitální tisk a reklamní textil

Činnost: - pořádání, organizace kulturní a společenské akce i koncerty - produkční a producentská činnost - reklama, marketing, PR - tisk

Služby: - tisk - výroba a potisk reklamních předmětů

Služby: - realizace společenské a sportovní akce - reklama - tisk

Služby: - fotograf (průkazkové foto) - výroba fotografií - DTP, grafické práce - skenování negativů - tisk - tvorba webových stránek.

Výroba: - razítka - razítek Služby: - tiskárna - grafické práce

Služby: - grafický design - DTP - tisk

Výroba - stvrzenky pro regulační poplatky Kompletní technická realizace časopisu PRACTICUS - grafické návrhy - DTP zpracování

Velkoformátový tisk až 1500 mm x 800 mm: - velkoplošný tisk - velkoformátový tisk fotografií s možností aplikace na desky včetně zarámování - velkoformátový tisk obrazů s možností aplikace na desky - velkoformátové dárkové šeky (sponzorský dar) - velkoformátové firemní informační tabule - grafy, výsledky hospodaření, firemní náklady, ...

Poskytování černobílého i barevného kopírování, skenování, tisku. Vazba diplomových prací se zlatoražbou, výroba razítek a tisk vizitek.