Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Reklamní agentura: -informační a orientační systémy pro obce a města -vnitřní a vnější info systémy -reklamní plochy na frekventovaných místech (midiboardy, výplně zábradlí), pronájem reklamních ploch (lavičky, zábradlí, sloupy veřejného osvětlení (VO) aj.) -plotterová grafika, velkoplošný tisk -malonákladový tisk až do ...

NON STOP 607 611 511 Služby: -správa, údržba a pronájem nemovitostí -vyhledávání investicí do nemovitostí, jednání s úřady -sekání trávy -úklidové služby -facility services Nabídneme Vám lepší služby a cenu než Váš současný správce. Opravy bytového domu, spravované nemovitosti. Optimalizace vytápění a spotřeby TUV. Komunikace s nájemníky ...

Malířské a natěračské práce: -malby všech rozsahů -nátěry (okna, dveře, ocel konstrukce, střechy) -nástřiky (fasády, radiátory). Fasády (nátěry a nástřiky). Střechy (nátěry a nástřiky): -tlakové stříkání AIRLESS -vzduchové stříkání -moření a lakování. Průmyslové nátěry: -protipožární -hydroizolační -protiplísňové ...

Služby CLUBWASH: - praní prádla, prádelna - internet zdarma - pronájem haly - catering.

Zednictví, zednické práce. Izolatérské práce: - zateplení, zateplování budovy - fasády, sokly. Úklidové práce.

Ostraha majetku a osob. Správa a údržba nemovitostí. Služby: - úklidové, pravidelné úklidy kanceláří.

Čistírna - kožešinové zboží tříbením v pilinách, oprava, předělávky, kožešinové zboží.

Restaurátorské práce Hubení hmyzu, hub a plísní.

Region Jižní Morava a Východní Čechy NÁHRADNÍ PLNĚNÍ PRO FIRMY - ZPS PERSONÁLNÍ AGENTURA - AGENTURY Zaměstnáváme více než 50% zaměstnanců se změněnou pracovní schopností, to znamená, že veškerou činnost provedenou organizací s využitím těchto zaměstnanců pro zákazníka se započte pro účely výpočtu povinného odvodu do státního rozpočtu ...

Vyklízecí práce - hubení travin - instalace sítí proti holubům - ISO 9001:2001 -deratizace - dezinfekce - dezinsekce.

Praní - želhlení, mandlování prádla.

Mytí oken - úklidové práce - parní čištění Čištění - čalouněný nábytek Čištění - koberce.

Opravy oděvů Úpravy oděvů Šití záclon, závěsů Kožešinové oděvy - opravy a úpravy Praní a žehlení prádla.

Služby v oblasti stavebních prací s použitím horolezecké techniky: - čištění a umývání fasád a oken - odstraňování graffiti - rekonstrukce všech druhů fasád včetně zateplení - ochrana budov proti dosedání ptactva - čištění a zastřešování světlíků. - revize a doplňování střešní krytiny - rozebírání komínů, demontáž starých antén - ...

Prodej spotřební zboží a pomůcky: - úklid a validace - ochrana rukou, osobní ochranné prostředky - jednorázová ochrana - dezinfekce a dekontaminace - obalové materiály - kancelářské potřeby - dekontaminační koberce aj.

Domácí kutil: - drobné opravy v domácnostech a kancelářích.

Kompletní úklidové práce. Předkolaudační a předpřejímkové úklidy: -po stavebních úpravách -nájemních domů -kancelářských prostor -nebytových prostor -strojové čištění koberců mokrou cestou -strojové mytí podlah -mytí oken. Likvidace skládek (vyjma nebezpečných).

Dezinfekce - deratizace - dezinsekce.

Praní a žehlení košil, kalhot, triček - mandlování ložního prádla.

Služby: - úklid nebytových prostor, po stavebních pracích - drobné stavební práce - malířské práce - deratizace a dezinsekce - pravidelné úklidy, úklid kancelářských prostor.

Provádí včetně úklidu a konzultace - natěračské práce - fládrování Malířské práce včetně úklidu a konzultace Provádí (včetně úklidu a konzultace) - tapetování Úklidová službaúklidové práce.

Služby: - rizikové kácení stromů - kompletní úklidové práce - komunální - kompletní zahradnické práce - zdravotní a redukční řezy stromů - vazby korun stromů.