Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Služby: -mytí oken a výloh v Brně a jeho okolí, jak ve firmách, tak i v domácnostech -čištění žaluzií. Na trhu jsme od roku 1995, pracujeme rychle, kvalitně a přitom ohleduplně, tak aby nedošlo k poškození majetku a vybavení našich zákazníků. Provádíme mytí jak běžně znečištěných oken a výloh, tak i mytí oken po malířských, řemeslnických, ...

Úklidové práce. Pravidelný úklid: -kanceláře, domácnosti, zdravotnická zařízení (úklid spojený s dezinfekcí). Jednorázový úklid: -mytí oken, výloh, úklid po malířích.

Úklidové, malířské, drobné stavební, výškové práce, stěhování, servis a montáž plastových oken - nátěry a zateplování fasád.

Prodej: -oblečení pro kojence, kojenecké zboží, textil, galanterie, ponožky -hračky. Opravy: -oděvy, výměna zipů. Šití: -ložní prádlo, závěsy a záclony. Čištění oděvů.

Služby: -ostraha osob a majetku -správa a údržba nemovitostí -úklidové služby -v oblasti administrativy, recepční služby.

Čistírna peří Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu Šití polštářů a přikrývek - včetně odvozu a dovozu Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu.

Provádíme úklidové práce pro firmy včetně mytí oken.

Provoz sběrny prádelny a čistírny peří.

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Realitní a zprostředkovatelská kancelář zajišťuje výměny bytů, prodej, pronájem, správu komerčních i nekomerčních nemovitostí a úklidové práce. Realitní servis kompletní.

Kompletní instalatérské práce. Spravíme Vám vše, co se týká vody, topení, plynu. Nabízíme Vám potřebné služby pro Váš dům - elektrikářské, zednické, sádrokartonářské, obkladačské, malířské i úklidové práce. Používáme kvalitní výrobky od renomovaných značek.

Vyklízení sklepy, půdy Deratizace - dezinfekce - dezinsekce.

Pokládka - koberce, lina. Montáž žaluzie. Údržba a správa - nemovitosti. Nákup, prodej - úklidová chemie a technika. Úklidové práce.

Pronájem: - čistící stroje. Úklid: - domácností, byty - firmy, kanceláře - okna. Čištění: - koberce, čalounění.

přerušení: od: 12.7.2013 Údržba nemovitostí Mytí oken Čištění - čalounění Čištění - koberce.

Stavební firma, činnost: -dodávka, opravy (i havarijní), čištění domovních kanalizací, kontrola kanalizace kamerovým systémem -instalace voda, topení, havárie nonstop 774 328 798 -opravy, revize komínů -zemní, demoliční a úklidové práce včetně likvidace odpadů a stavební suti -kompletní stavební práce -dřevostavby na klíč, zakládání staveb, ...

Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží. Ruční žehlení a mandlování prádla.

Úklidové práce Montáž - zateplovací systémy. Prodej - obklady, dlažby. Montáž - obklady, dlažby. Výstavba - rodinné domy. Zednické práce.

Úklidové práce Prodej a montáž - plastová okna - plastové a hliníkové dveře Zemní práce.

Úklidové služby Čištění - koberce Sádrokartonářské práce Pokládka a renovace - plovoucí podlahy - parkety Kompletní stavební činnost Fasády.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2001, obhájeno 2008 a 14001:2001, obhájeno 2008. Správa domů družstevních, obecních, obchodních, spoluvlastnických, soukromých, komerčních, nově vystavěných bytových objektů. Komplexní servis spravovaných nemovitostí: -havarijní servis 24 hodin (hot line 24) pro naše smluvní partnery -voda, ...