Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Stěhovací práce Malířské práce Vyklízecí práce Služby hodinového manžela Rekonstrukce - byty - rodinné domy. provádíme vyklízení bytů rodinných domů v Brně a okolí.

Čištění interiérů vozidel Natěračské práce Malířské práce Správa nemovitostí Úklidové práce (mytí oken a prosklených ploch, úklid kanceláří, firem a průmyslových objektů, ...) Čištění - koberce Výškové práce pomocí horolezecké techniky.

Drobné lakýrnické a natěračské práce Montáž - domácí osvětlení lampy, lustry, záclonové a závěsové konzolemontáž, demontáž nábytek. Mytí oken, zrcadel a leštěných ploch Drobné domácí opravy (výměna prasklé žárovky, montáž záclonových a závěsových konzolí, opravy WC.

Kominictví. Vložkování, stavbu komínového systému, vymetání, revize i prohlídky kamerou.

Dezinfekce povrchů koncept Nocospray® Nocolyse® DEZINFEKČNÍ ČINIDLA DOPLŇKY A KONTROLA

Natěračské práce - nátěry fasád Malířské práce na klíč - dekorační technika VARIOPAINT, FLÁDR, ADEX ANTIK - plastický nástřik GOTA Úklidy po malování.

Půjčovna - čistící stroje, čištění a úklidy, domácnosti, kancelářské prostory. Čištění - čalouněný nábytek, čištění koberce.

Činnost: - recepční služby - bezpečnostní služby, ostraha - úklidové služby - revize a opravy plynových a elektrických zařízení Sídlo společnosti: Holická 1173/49a Olomouc

Malířské práce Úklidové práce Čištění - koberece Kompletní stavební činnost Zednické práce.

Úklidové práce - stírání podlah - stírání prachu - vynášení odpadků - vysávání - mytí oken a výkladních skříní - leštění podlahových krytin.

Deratizace a dezinsekce: -průběžné monitorování výskytu a vyhodnocování odchytu, -represivní zásahy při hlášeném výskytu návozem zamořeného zboží, -pravidelné informování o provedených pracích -zabýváme se správou nemovitostí a nabízíme vyklízecí služby.

Služby: - fyzická ostraha objektů - detektivní činnost - kontrola práce neschopných - facility management Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy

Služby: - úklid domácností - praní, žehlení prádla

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - demolice - zemní a výkopové práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - úklidové práce - malířské práce. Prodej stavebního materiálu.

Úklidové práce. Čištění koberců a čalouněného nábytku.

Úklidová společnost: -úklid bytových domů -úklid kanceláří, obchodů, hotelů a restaurací -úklidy domácností -mytí oken, okna a výlohy -čištění koberců, koberce a čalouněný nábytek -úklid po rekonstrukci, před kolaudací -úklid sněhu/sekání trávy.

Poskytujeme služby: - čištění a dezinfekce v nápojovém průmyslu, gastronomii, zemědělství a zdravotnictví. Dodávka, distribuce, prodej: - čistící a dezinfekční prostředky v oblasti zdravotnictví - vysoce specializované prostředky pro neurochirurgii od americké společnosti Pudenz Schulte Medical.

Zdravotně technické práce. Deratizace: -hubení hlodavců. Desinsekce: -hubení hmyzu Dezinfekce: -hubení mikroorganismů. Desikace: -hubení plevelů na komunikacích a železnicích. Vyklízecí práce - půdy, sklepy. Likvidace holubích kolonií. Ošetřování dřeva a konstrukcí proti dřevokazným plísním (houbám) a hmyzu. Ochrana budov proti ...

Berry's Juice & Smoothies Prodej juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťáva z ovoce a zeleniny. Zachovává si maximum všech vitamínů, minerálů, enzymů a stopových prvků. Smoothie je hustý brácha freshe. Má větší podíl mixovaného ovoce oproti odšťavněnému, nebo je doplněn jogurtem. Je plný vlákniny a pořádně zasytí.

Casino.Všechny populární hry, tak jako ve skutečném kasinu. Nabízíme profesionální zařízení, školené krupiéry s dlouholetou praxí a hlavně skvělou zábavu!

Administrace Ekonomika Management Nemovitosti Společnosti Zajištění právních služeb

LEGIONELA - odstranění bakterií Dezinfekce Úprava voda Dávkování dezinfekce Rozbory vody, úprava vody, technologická voda, Legionella pneumophila. odběr vzorků. První ELEKTRONICKÁ DEZINFEKCE v ČR (DDD se specializací na dezinfekci).

Služby: -úklidové. -úklid domácností. -úklid nebytových prostor. -hlídání dětí. -asistence pro seniory. -hlídání zvířat, venčení psů. -správa nemovitosti.