Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MVLstav s.r.o. se zaměřuje na stavební, zemní a bourací práce, pokládku dlažby, výstavbu chodníků, ostrahu objektů a úklidové služby.

Služby: -vyklízení prostor, domů, bytů -odvoz odpadu -nakládání odpadu -odvážení odpadu každý den -úklid bytů, úklid domácností -úlid kanceláří, úklid administrativních budov -úklid činžovních domů, úklid panelový domů (i v zimním období) -úklid před kolaudací -úklid sklepů, úklid půdních prostor -úklid nebytových prostor -úklid ...

QuickBuilding, s.r.o. je stavební firma, provádějící suchou výstavbu, developerské činnosti, úklidové služby postavební, úklid rodinných bytů, kanceláří.

symetrie s.r.o. půjčuje a prodává zdravotní a kompenzační pomůcky pro seniory a zdravotně znevýhodněné. Naleznete tady zdravotní elektrické polohovací postele nebo invalidní vozíky, chodítka pro seniory, a to nejen k prodeji, ale i ke krátkodobému nebo dlouhodobému zapůjčení. Dále pak nabízí antidekubitní pomůcky, matrace, potřeby do koupelny, na ...

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

ANJA SERVIS, s.r.o. se zaměřuje na úklid domácností, firem, mytí oken a dezinfekci.

Služby: - jednorázové úklidové a speciální práce - úklid po řemeslnících - mytí oken, výkladů - čištění průmyslových a skladovacích hal a areálů. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ruční úklidová technika - čistící a úklidové stroje - čisticí a desinfekční prostředky - hygienické systémy. Sídlo společnosti: - Okružní 29a, Brno ...

Společnost CGE HOME úklidová s.r.o. se zaměřuje na úklidy kanceláří, domů, bytů, údržbu nemovitostí a zahrad a čištění fasád.

Služby: - prádelna, čistírna - pronájem stolního prádla.

Profesionální úklidová firma s vyškoleným a prověřeným úklidovým personálem, 15ti letou praxí, která se specializuje na úklid kancelářských, obchodních a komerčních prostor.

Malířské práce Čištění - koberce Služby hodinového manžela Obkladačské práce Lehké zednické práce.

Úklid celých budov, kanceláří a domácností - mytí oken včetně rámů a parapetů, prosklených ploch i nepřístupných skleněných ploch Strojové čištění - podlahy. Čištění - čalouněný nábytek, koberce.

Prádelna Brno: - prádlo vypereme do týdne nebo expres dle domluvy - pereme, mandlujeme. Praní: - ložní prádlo, ručníky, osušky pro hotely, ubytovny a penziony - stolové prádlo pro restaurace (i rautové ubrusy) - pro cateringové firmy - přehozy a deky z dutého vlákna - pláště, kalhoty, kuchařské oděvy a pod.

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a ...

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a ...

Prádelna: - praní, mandlování, ruční žehlení - pro firmy i soukromníky - svoz i odvoz - Brno a okolí do 50 km - u větších zakázek - přepravní klece.

Profesionální úklidové služby realizuje firma DO PUNTÍKY s.r.o. z Brna. Provádí jednorázový, pravidelný, expresní, speciální úklid, dále úklid při stěhování a jiné související doplňkové služby.

Obchod, prodej: -potravinářská chemie od fy THONHAUSER -zprostředkováním prodeje použitých technologií pro vinařství -kvasinky pro vinařství od fy LALLEMAND -výčepní technologie fy HARTEK pro gastronomii -přívěsy na čepování nápojů od společnosti ESSELMANN.

Služby: -úklid domácností, kanceláří, garáží -žehlení -pomoc při přípravě jídla, vaření, pěčení -zalévání květin -nákup nepřesahující 10kg -pochůzky (pošta, čistírna, opravny) -hlídání dětí, vyzvednutí dětí ze školních a předškolních zařízení nebo kroužků.

Jsme úklidová firma s dlouholetými zkušenostmi v oboru. Prostory určené k úklidu nejen uklízíme a čistíme, ale i ošetřujeme za pomoci ekologicky vhodných čistících prostředků. Našim zákazníkům nabízíme téměř veškeré druhy úklidu. Specializujeme se na úklid kanceláří, domů, administrativních a komerčních budov, ale také například ...

Služby: - pravidelné, jednorázové, darované úklidy - kanceláře, zdravotnictví, tepování

Realizace a rekonstrukce stavby: - stavební opravy, rekonstrukce objektů - údržba nemovitostí - zabezpečení objektu, majetku - úklid interiéru, exteriéru

Poskytujeme vlastníkům nemovitostí komplexní služby spojené s běžným provozem a údržbou nemovitosti včetně péče o přilehlé pozemky a komunikace. Pomůžeme Vám s drobnými stavebními pracemi doma i venku, smontujeme nábytek, vymalujeme, uklidíme, provedeme vyklizení sklepa či půdy nebo pomůžeme při stěhování. Prořežeme stromky, posekáme trávu nebo ...

Profesionální úklidové služby, úklid.

Příležitostné nebo pravidelné zdravé vaření a pečení. Veganské a raw delikatesy dle domluvy. Drobné šití a opravy oblečení, ložního prádla, záclon, závěsů...Prodej ekologických čisticích produktů vyráběných z obnovitelných zdrojů, šetřících přírodu a životní prostředí. Převzetí pošty a balíků. Služby pro domácnost. Ekologický úklid.