Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Provádění deratizace, dezinsekce, hubení potkanů, štěnic a švábů. Instalace zábran proti holubům včetně výškových prací a vyklízení..

vymalovat, natřít, složit nábytek, větší instalatérské práce i třeba jen výměna baterie, odpady, elektrikářsé práce, zapojení spotřebičů, zámky, zabezpečení bytu, vrtání do panelů, opravy nábytku, seřízení oken, lepení, úklid, odvoz sutě, kompletní rekonstrunkce bytu i menší zednické práce atd. Cena 250 Kč/hod. (při rozsáhlejších pracích sleva) ...

Od roku 2012 v České Republice nabízíme úklidové služby téměř všech druhů nebytových a bytových objektů, od administrativních, obchodních, prodejních, přes peněžní ústavy, expoziční centra, průmyslové podniky, běžné výrobní haly a stravovací provozy až po hotely, školy a nemocniční zařízení.

Poskytujeme kvalitní úklidové služby, zejména úklid domácností, úklid kanceláří, úklid domů a další služby. Veškeré služby poskytujeme v regionech Praha a Středočeský kraj, po domluvě i v jiných lokalitách. Naše úklidová služba dělá jednorázové úklidy i pravidelné úklidy. Úklidové služby poskytujeme 24 hodin denně, úklid děláme v pracovních dnech ...

Komplexní úklidový servis. Zprostředkování obchodu a služeb. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Truhlářství.

Úklidová firma. Služby: - úklid domů, bytů, firem - jednorázový i pravidelný úklid - žehlení - mytí oken.

Služby: - hlídání dětí - doučování - úklidové služby - venčení a hlídání psů - hodinový manžel - dětské oslavy

Služby: - úklidové - úklid domácností, kanceláří - hotelový servis, úklid hotelů.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně - úklidové služby - fyzická ostraha objektu, majetku a osob - pult centrální ochrany (PCO) - montáž EPS a EZS - bezpečnostně technické služby.

Služby: - ekologické poradenství - odpadové hospodářství

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Realitní činnost, správa a údržba ...

Lakýrnické a natěračské práce Malířské práce Truhlářské práce Úklidové služby Výškové práce Drobné stavební práce.

Služby: - pojízdná čistírna peří.

Malířské, natěračské a lakýrnické práce. Úklidové práce - pravidelné úklidy domů i kanceláří - mytí oken. Montáž tepelné izolace.

Služby: - úklidové - úklid domácností, kancelářských prostor - mytí oken - úklid společných prostor domů.

Úklidové služby - úklid kanceláří, obchodních prostor a průmyslových podniků - zimní údržba, úklid sněhu - údržba travnatých ploch.

Činnost: - bezpečností agentura - úklidové služby.

Antik bazar - starožitný nábytek - obrazy, grafika, sklo, porcelán. Úklidové služby - úklid kanceláří i domácností - mytí oken.