Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Úklidová firma z Prahy, zajišťuje úklid kanceláří, bytů, hal v celé ČR.

Nabízím: - žehlení - doprava zcela zdarma. Pro oblat - Čestlice, Lipany, Kolovraty, Nupaky, Pitkovice, Průhonice a Uhříněves.

Společnost RIVETA s.r.o. zajišťuje úklidové služby v Praze a jejím okolí. Mimo úklidové služby provádíme také údržbu zahrad a zeleně, vyklízecí práce, čištění koberců a sedaček a účetní služby. Našimi zákazníky jsou: bytová družstva, SVJ, firmy a koncoví zákazníci.

Čistírna prádla - praní, mandlování a žehlení - opravy a úpravy oděvů.

Úklidové služby - úklid venkovních, kancelářských a bytových prostor - zahradnické práce.

Malířské a lakýrnické práce. Malování bytů, pokojů, kanceláří a veřejných prostor. Natírání a stříkání fasád. Mytí fasád. Stříkání a mytí střech. Kompletní úklidové služby, úklid bytu po malířích. Pokládka plovoucích podlah a koberců. Drobné zednické práce. Malování za rozumné ceny.

Úklidová firma. Jednorázový úklid: - po řemeslnících - generální - mytí oken s rámy - mytí skleněných stěn - čištění koberců a čalounění na mokro

Správní a úklidová firma, která Vám nabízí úklidové služby v oblasti kanceláří a škol, průmyslových podniků, úklid obchodních prostor, úklid hotelů a penzionů, úklid panelových domů, úklid rodinných domů a bytů, kulturních a sportovních zařízení.

Prodej a šití oděvů, čistírna.

Úklidové služby Technická správa Ostraha Recepce Údržba zeleně Technický audit

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - deratizační, dezinsekční, dezinfekční přípravky - dezinfekční přípravky pro zdravotnictví, zemědělství, komunální hygienu - aplikační technika pro profesionální pracovníky a malospotřebiče.

Provádíme úklid a čištění oken včetně výloh.

Strojní úklidové služby: -čištění všech druhů podlahových ploch, suchým nebo mokrým procesem. Hliníková pojízdná lešení: -prodej, pronájem, montáž -lešení je zhotoveno z hliníkových slitin rámového typu, je pojízdné na kolečkách opatřených brzdou a závity na vyrovnání terénu a lze jej postavit i na schodech.

Služby: -úklidové -údržba zahrad -správa budov

Prodej, opravy a zakázková výroba kožených oděvů a výrobků z přírodní usně: - zakázková výroba kožených oděvů - opravy - scelování - střihová služba - střihy namíru - nastříhání látky - odborné zkoušení a přikreslování - prodej kožených oděvů a kožené galanterie - prodej kožených oděvů – jednotlivé vzorky nikoli konfekce - sběrna ...

Úklidová služba: - úklidové práce - úklidy bytů, domů a kanceláří, průmyslových prostor, mytí oken, voskování podlah Čištění - koberců.

Naše stavební firma poskytuje služby: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů, rodinných domů - elektrikářské práce - instalatérské práce - montáž sádrokartonů - malířské práce - výměna větších spotřebičů - údržbářské činnosti - úklidové služby - stavba, zateplení rodinné domy.

Provádíme čištění a úklid bytů, kanceláří a nebytových prostor.

Nabízíme: - úklidové práce, - čištění koberců, - strojní mytí podlah s nanesením ochranného polymeru.

Služby: - návrh, realizace zahrad, - údržba veřejné zeleně. - úklidové, - zimní údržba chodníků, komunikací, - zemní, výkopové, terénní úpravy.

Čistírna peří ANIČKA. Čistíme peří, ušijeme z peří co si budete přát, nevlastníme stovky provozoven a proto není možná záměna vašeho peří, jsme malá rodinná firma která se starý o vaší konkrétní zakázku, prošívané deky polštáře, peřinky, Francouzské deky, prodej sypkovin.praní koberců

Úklidová firma. Pravidelné denní úklidy: - administrativní objekty, bankovní sektor, obchodní centra, obchodní řetězce, průmyslové objekty, zdravotnická zařízení, hotely, školská zařízení, zábavní centra Pravidelné úklidy domů včetně chodníků a sněhu. Kompletní předkolaudační a generální úklidy budovy. Úklidy po malování a ...