Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Na úklidovém portálu Vyluxuj naleznete paní na úklid a pány na úklid, kteří Vám zajístí úklid domácnosti, úklid bytu, úklid domu, úklid, generální úklid, žehlení, mytí oken, sekání trávy.

Desinsekce, dezinfekce, deratizace - DDD. Služby v oblasti desinsekce, dezinfekce. Firma se specializuje zejména na obor zdravotnictví - operační sály, infekční prostředí, infekční pokoje. Dále jsou služby poskytovány pro školy, školní a závodní jídelny, jiná stravovací zařízení, byty. Desinsekční a dezinfekční služby nejvyšší úrovně - dle ...

Naše společnost A.W.I.S. Správa, systémy s.r.o. se specializuje především na komplexní úklidové služby, pravidelný a jednorázový úklid. Naše firma sídlí na Praze 5, naší pobočku najdete v Brně. Můžeme Vám nabídnout široký sortiment služeb. Provádíme: - pravidelný úklid kanceláří, domů, nemocnic a zdravotnických zařízení - mytí oken - ...

Činnost: - úklidové služby - úklid domácností, komerčních a kancelářských prostor

Uklidové služby - úklid domů i kanceláří - mytí oken - čištění koberců.

Čištění a praní textilu a oděvů

Služby: - ekologická úklidová firma - pravidelný úklid kanceláří - úklid společných domovních prostor - úklid garážových stání.

Distribuce: - léčivé přípravky Služby: - aktivní podpora prodeje vlastními týmy farmaceutických reprezentantů - konzultace a analýzy trhů

Služby: - správa nemovitostí - účetnictví - úklidové služby - realitní činnost

Agentura Harmonie poskytuje své služby od roku 1997 a po celou dobu je naší prioritou zabezpečování co nejkvalitnějších služeb pro naše zákazníky. Nabízíme kompletní servis v oblasti péče o děti a domácnost, zprostředkujeme pro Vás všechny činnosti, které nemáte čas nebo chuť dělat. Realizaci objednávky zajistíme do 48 hodin zcela podle Vašich ...

Práce: - údržbářské - hodinový manžel.

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy.

Činnost: - rekonstrukce bytů - úklidové služby - revize, kontroly a zkoušky plyn, elektro

Naše úklidová firma se zabývá hlavně pravidelnými a předkolaudačními úklidy většího rozsahu. Dále nabízíme profesionální strojové čištění koberců, a jsme schopni zajistit většinu druhů úklidu.

Čistírna peří Vyrábíme prošívané deky, polštáře, peřiny, dvoudeky, dětské soupravy-ve velikostech podle vašeho přání, z vaší nebo u nás zakoupené sypkoviny, kterou nabízíme od českého výrobce SEBA TANVALD v různých barvách a vzorech-možno i pro alergiky.

Nabízíme klientům správu budovy, údržbu, recepční služby a úklidový servis.

Práce: - úklidové - čištění koberců - čištění čalounění - mytí oken - úklidy panelových domů Půjčovna: - úklidové stroje Karcher.

Služby: - online katalog zboží pro výrobce a prodejce

Hodinový manžel - úklidové práce - zámečnické práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - zednické práce - elektroinstalační práce.