Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Prádelna nabízí: praní se servisem i samoobslužné praní, žehlení košil, mandlování, sušení prádla, praní potahů (např. Ikea) praní záclon a závěsů, praní sportovní dresů pro sportovní kluby praní mopů

Stavební údržba: - malířské a lakýrnické práce - Pokládka dlažby a obkladů - kladení podlahových krytin - pokládka a renovace parket - SDK podhledy a příčky - zednické práce - elektrikářské a instalatérské práce - úklidové práce - rekonstrukce bytů, domů, nebytových prostor - rekonstrukce bytových jader - půdní nástavby a ...

Čištění prosklených, zděných i drátěných výtahových šachet a eskalátorů. Výtahy musí být čisté, aby vypadaly vzhledně a hygienické. Díky tomu je také zamezeno výskytu požárů v nečištěných šachtách.

Pronájem - kontejnery Autodoprava Jeřábnické práce Vyklízení - domy - byty - sklepy - půdy.

Provádíme veškeré úklidové práce. Nabízíme kvalitní služby domácnostem a firmám v Praze a jeho okolí. Zabýváme se: - pravidelné - jednorázové úklidy.

Stěhování Elektrikářské práce Montáž - kuchyně vyklízení pozůstalostí Drobné zednické práce Vodoinstalační práce

Nabídka praní, žehlení, oprav a údržby oděvů, bytového textilu a osobního zboží.

Služby, řemesla - úklidové práce, pravidelné i jednorázové úklidy - hodinový manžel, opravy v domácnosti - čištění koberců - údržba zeleně - malířské a natěračské práce - mytí aut, čištění interiérů

Ochrana majetku a osob Pečovatelská služba Úklidová služba

Rekonstrukce: - koupelnová jádra Práce: -malířské -úklidové

Služby: -pečovatelské -hlídání dětí -výpomoc v domácnosti -běžný úklid -obstarání nákupů -zajištění doprovodu

Deratizace Dezinsekce Dezinfekce

Služby: -správa nemovitostí -úklidové práce -praní prádla -čištění koberců a čalounění Práce: -vodoinstalatérské -zednické -podlahářské -malířské -izolační -rekonstrukce

Služby: -facility management: -správa budov. -úklidové, bezpečnostní služby. -autodoprava. -stěhování. -skladovací služby.

Komplexní úklidové služby: - kanceláří, hal, skladů, nemocnic, škol, domácností - strojové čištění koberců a čalounění - mytí oken a skleněných přepážek - mytí a čištění osvětlení interiérů.

-Praní, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží

Generální, běžný a jednorázový úklid bytů a firem, úklid listí, sněhu (pohotovost), údržba zeleně .Drobné zednické práce. Ruční výkopové práce, bourací a malířské práce.

Bezpečnostní a detektivní agentura.

- Zprostředkování obchodu a služeb. - Velkoobchod a maloobchod. - Poskytování služeb pro rodinu a domácnost. - Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží.

Kompletní výstavby a rekonstrukce rodinných a bytových domů - bytových jader - plotů - bazénů - zámkových dlažeb aj.

Služby: -bezpečnostní agentura. -instalace kamerových systémů. -úklidové služby. -správa, údržba nemovitostí.