Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Elektoinstalace, opravy a údržba elektrického zařízení, revize: - elektrické zařízení. Zprostředkovatelská činnost. Práce ve výškách. Práce s motorovou pilou. Úklidové práce.

Úklidové služby: - úklid firem - úklid panelových domů - úklid domácností.

Provádíme kompletní úklidové služby pro firmy, instituce, občany i živnostníky. Půjčovna strojů průmyslové čistící a úklidové techniky a prostředků značky Kärcher a další.

Nabízíme generální i pravidelný úklid domácnosti prováděný stálou hospodyní, úklid kanceláří, ordinací, obchodních a výrobních prostor, mytí oken a výloh, dveří, obkladů, čištění sedacích souprav, koberců a čalounění strojem Kärcher, strojové mytí podlah, nakupování, praní, žehlení, stěhování, hlídání dětí (služby naší chůvy), údržbu zahrad a ...

Čištění koberců a čalounění, čištění kožených sedacích souprav, celkové čištění automobilů. Půjčovna: - čistící stroje na koberce. Úklidové služby. Prodej: - drogerie.

Zpracování statických pevnostních, stabilitních a tepelných výpočtů: - statické posuzování tlakových nádob dle ČSN 690010, EN 13445. Daňové přiznání. Vedení: - daňové evidence. Úklidové práce na stavbách. Drobné bourací práce. Zemní práce: - terénní úpravy. Pomocné práce na fasádách. Pořádá: - veřejné kulturní akce a zábavy - ...

Úklidové služby: - úklid rodinných domů a bytů, nebytových prostor, kanceláří.

Úklidové služby: - úklid domácností - úklid kanceláří, firem - čištění automobilů - mytí oken, rámů, parapetů - hloubkové čištění koberců.

Bezpečnostní agentura. Služby ostrahy objektů, majetku a osob (fyzická ostraha, elektronické zabezpečení objektů, připojení na pult centrální ochrany), detektivní služby. Úklidové práce všeho druhu, komplexní údržba objektů, údržba zeleně, provádění ohňostrojů.

Ochrana objektů a osob, bezpečností poradenství, pořadatelské služby a zebezpečení akcí, autodoprava, catering, úklidové práce.

Malířské služby: - malování pokojů - dekorativní nástřiky a malby - tapetování - opravy stěn a stropů. Rekonstrukce umakartových jader. Rekonstrukce koupelen. Zednické práce. Elektroinstalace. Úklidové práce.

Úklidové služby: - okenní ríy - obložení fasád - solární panely - mytí výloh, oken - mytí žaluzií - srojové mytí oken - úklid škol, průmyslových hal - obchodů, prodejen.

Úklidové služby: - čištění koberců, čalouněného nábytku - mytí oken, skleněných ploch - pravidelný i jednorázový úklid - úklidy v bytech a organizacích - čištění vertikálních žaluzií. Stěhování: - komplexní stěhovací služby - likvidace pozústalostí - stěhování těžkých břemen.

Stěhovací služby, stěhování: - byty, kanceláře, klavíry, trezory - velkoobjemové stěhování budov - tuzemské i zahraniční. Likvidace pozůstalosti. Úschova - nábytek. Veškeré stěhovací práce jsou pojištěny. Autodoprava: - nákladní do 3, 5 tuny - dodávková - nosnost 1, 4 tun a 12 m3. Malířské a úklidové práce.

Úklidová firma. Zabezpečení. Kamerové systémy. Malování.

Úklidové služby: - firmy - mytí oken - čištění koberců.

Výškové práce, práce ve výškách. Natěračské práce. Klempířské práce Zednické práce. Montážní práce. Demoliční a destrukční práce. Čisticí a odklízecí práce.

Čištění a prodej koberců: - levné koberce-partiové, nové, zátěžové. Čištění: -koberce.

Úklidové práce: - domácnosti - bytové a nebytové prostory - mytí oken - strojové čištění koberců, sedaček.

Úklidové práce: - panelové domy - kanceláře - firmy. Údržba motorových vozidel.

Doprava nákladní, autodoprava. -TATRA 815 -ŠKODA 706 -LIAZ 110 -bagry -autojeřáby -autodomíchávače -dodávky. Přípravné práce pro stavby: -zemní práce a terénní úpravy -výkopové práce -průzkumné vrtné práce -odvodňování staveniště -lešenářské práce -technické rekultivace -bourací a úklidové práce.

Služby-úklid: - mytí a stírání povrchů - mopování dvouvozíkem - luxování - omytí mís, pisoáru, umyvadel, baterií, dřezů - odstranění nečistot z obkladů - doplňování hygienických dávek - leštění zrcadel, skleněných ploch - mytí oken a otírání parapetů - čištění koberců. Bezpečnostní služby: - ostraha objektů - bezpečnostně ...