FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Ing. Ladislav Štercl se zaměřuje na výrobu různých druhů kol a tříkolek - jedná se například o lehokola, handbiky a mnoho dalšího.

Nabízíme široký sortiment vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy, volný čas atd...

Společnost SKI - MAX CZECH, s.r.o. je jedna z největších a nejdéle podnikajících rodinných firem v lyžařském průmyslu v České republice a na Slovensku. Klientům nabízíme širokou nabídku služeb a velký výběr rozmanitého sortimentu lyžařského vybavení prostřednictvím kamenné prodejny SKIMAX STORE, nebo prostřednictvím našeho velkého e-shopu, VIP ...

Prodej: - železářství - krbová kamna a sporáky - krbové vložky - krbová kamna s výměníkem - kuchyňské potřeby - jizdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

IRIS ART GROUP s.r.o. provozuje e-shop s tanečními potřebami - boty, oblečení, doplňky.

Výroba: - lyžařské hole (běžecké, sjezdové, teleskopické, dětské) - komaxit - automatická lakovací práškovací linka

Milujete módu? Připadají Vám veškeré produkty nabízené v Českých obchoďácích jako přes kopírák? My to cítíme stejně a proto jsme se rozhodli Vám nabídnout originální kolekci dámského oblečení. Výběr těch nejzajímavějších položek z celého světa teď u nás! Prodáváme šaty, topy, trika, overaly, svetry, legíny, plavky...

Svět zdraví a sportu: - velkoobchodní a e-shopový prodej - zdravá výživa - vitamíny a minerály - sportovní výživa - oblečení - vybavení - rostlinné nápoje - hodinky - analogové i módní

Hotel FIT v Přerově poskytuje ubytování na vysoké úrovni v příjemném prostředí a to včetně hotelové restaurace, která je vyhlášená kvalitní gastronomií. Pro své hosty také rádi zajistíme firemní a společenské akce či svatby. Součástí hotelu jsou kongresové prostory, konferenční sál a salónky. Ubytování v Hotelu FIT: - 40 pokojů Business ...

Prodej, e-shop: - elektrická kola - skútry, elektroskútry - tříkolky - přestavbové sady - příslušenství, náhradní díly. Sídlo: K Moštěnici 265/8a Přerov - Újezdec 750 02

Šternberská sportovní s.r.o. provozuje krytý bazén, sportoviště a poskytuje ubytování v apartmánech.

Alexbow je internetpvý obchod s potřebami pro střelce, nabízí luky, chrániče předloktí, střelecké rukavice, šípy, terčovnice, tětivy a další.

SNOWFREERIDERS s.r.o. se zaměřuje na výuku lyžování, snowboardingu a provozuje internetový obchod se sportovním vybavením.

Sport servis Tomšů Prodej, servis: - jízdní kola - cyklistické doplňky - lyžařské boty, vázání - průmyslová čerpadla - sportovní potřeby. Prodejna Mikulovice: - Hlavní 309.

Insect Boilies má v sortimemntu exkluzivní boilies z cvrččí moučky.

Velkoobchod: -hračky, společenské hry -sportovní zboží -papír, papírenské výrobky -drogerie.

RVPM moto s.r.o. se zaměřuje na prodej cyklistických kol, koloběžek, čtyřkolek, motocyklů a příslušenství.

Prodejna rybářských potřeb. Sortiment zahrnuje navijáky, olověné zátěže, tekuté potravy, aditiva, čluny, vlasce apod.

Velkoobchod + maloobchod: - sportovní potřeby a sportovní vybavení pro všechny druhy sportů - e-shop.

Prodej - horská a trekkingová kola APACHE, SUPERIOR, CTM, SILENCE - dětská kola PIRANHA Opravy - jízdní kola

Firma Jankusport s.r.o nabízí na svém eshopu sportovní vybavení od potřeb pro lyžování, cyklistiku, snowboard až po elektrické koloběžky, skateboarding a další.

BEORWEB s.r.o. je provozovatelem inzertního portálu nevyhodím.cz k nákupu, prodeji a inzerci dětského zboží, elektroniky, automobilů, potřeb na zahradu, ke sportu a mnoho dalšího.

Fotbalový klub Nemilany provozuje fotbalový klub. Družstvo mužů FK Nemilany soutěží ve III. třídě fotbalové soutěže. Kromě družstva mužů má klub FK Nemilany také několik mládežnických týmů, působících v soutěžích pořádaných O KFS. Družsta FK Nemilany: - muži - přípravka - mladší žáci - starší žáci - dorost. Naleznete nás na adrese ...

David Suchý se zaměřuje na repasování, servis a stavbu jízdních kol.