FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Prodej: - outdoorové vybavení pro turistiku.

Unikátní projekt pro mladé hráče. Program a metodická náplň pod vedením profesionálního trenéra. Pořádání letních kempů.

Pořádání orientačních běhů, soustředění a tréninkových kempů. Organizace zájezdů se zaměřením na orientační běh.

Restaurace a sportovní centrum. Sportovní aktivity: - bowling - squash - tanec - virtuální realita.

Internetový obchod se zaměřením na cyklistiku. Prodej kol, elektrokol a příslušenství pro cyklistiku. Prodej značkového oblečení a doplňků.

Výroba, distribuce: - laminátové a kevlarouhlíkové lodě - pádla, přilby pro vodní sporty - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba desek ke košům na basketbal. Půjčovna: - vodácké vybavení. Poskytování služeb licencovaných průvodců po českých a evropských řekách.

Maloobchod: - jízdní kola - náhradní díly na jízdní kola. Opravy, servis kol.

Jízdní kola MYSTIC BIKE Prodej: - jízdní kola: Opravy, servis jízdních kol.

Prodej, e-shop s outdoorovým a campingovým vybavením značky Cattara.

Prodej, servis a opravy kol. Maloobchod: - kola - elektrokola - cyklistické oblečení - brašny na kola.

E-shop - sportovní vybavení - sportovní obuv.

Krytý bazén. Venkovní koupaliště. Finská sauna. Fit centrum. Úschovna, půjčovna kol. Minigolf. Kadeřnictví. Masáže.

Fitness Olomouc Prodej: - proteinové a sacharidové nápoje - vitamíny, minerály, antioxidanty - sportovní oblečení - sportovní potřeby - posilovací stroje Obchodní dům Timpo /suterén, vedle posilovny/ Třída Svornosti 57 Olomouc 772 00 Tel.: ...

Ski-Uničov Prodej, servis, půjčovna: - lyže, lyží - běžky - autorizovaný skiservis MONTANA.

Prodej: - lyže, běžky, snowboardy - jízdní kola - outdoorové vybavení - sportovní oblečení a vybavení. Lyžařský servis. Půjčovna.

Prodej hokejového vybavení: - hráčská výstroj - brankářská výstroj - oblečení pro rozhodčí a trenéry - potřeby pro in-line a street hokej - kolečkové brusle - florbalové vybavení.

E-shop: - pánské a dámské sportovní oblečení - obuv

Mamajóga: - cvičení pro těhotné - cvičení pro maminky po porodu.

Maloobchod: - rybařské potřeby - rybářské a myslivecké oděvy - obaly na pruty - spodní prádlo pro rybáře - zbraně a střelivo.

Prodej, e-shop: - hokejové výstroje od sher-wood, Bauer, CCM, Easton, Fischer, Salming, Winnwell, Brian´s, Warrior. In-line hokej, hokejbal. Brusle powerslide fitness, nordic, agressive, dětské, freeskate, helmy, chrániče, ložiska, skate, koloběžky. - vybavení pro všechny druhy sportu - veškeré vybavení školních tělocvičen - vybyvení ...

SZA-STAV, s.r.o. - provádění staveb: - novostavby - rodinné domy na klíč - rekonstrukce staveb - fasády - obklady a dlažby - půdní vestavby - přestavby bytových jader - vyměřování objektů - oplocení objektů - autodoprava nákladní - zemní práce - školící centrum.