FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Půjčovna, prodej a servis lyží, běžek a snowboardů. Vyrábíme potřeby na lyže, snowboard, windsurfing, kiteboarding, snowkiting, powerkiting. Skiservis stroji Montana a Wintersteiger. Technické krejčovství šije obaly, pouzdra, tašky, reklamní zboží, plovací vesty, vaky. Zakázkové šití veškerých obalů a průmyslových výrobků, autodoplňků a ...

Prodej - výživa pro fitness Internetový obchod - výživa pro fitness Dámský fitness - fitness centrum pouze pro ženy Sportovní centrum - skupinová cvičení - FitBox, Pilates, Power joga, SM Systém, kruhový trénink, cvičení pro těhotné

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rotopedy -vybavení domácích posiloven -posilovací stroje -elektro kolo.

Fitness studio - největší fitness studio v Plzni otevřeno 24 hodin denně, 3 patrová budova, parkoviště v objektu, příjemná obsluha Výroba, prodej a servis: -posilovací stroje.

Internetový obchod - rybářské potřeby Kamený a internetový obchod - rybářské potřeby

Poradenství, servis: -jízdní kola -příslušenství.

Plavecký bazén. Aquapark: -62m dlouhý tobogán -divoká řeka -masážní lůžka -saunový svět -solárium -horolezecká stěna.

Hubnutí na strojích v Naprostém soukromí FIVERIDERS - posilování pánevního dna a bederní oblasti = rovnováha, stabilita - aerobní cvičení na spalování tuku - rehabilitační cvičení - nezatěžuje klouby ani páteř - klouzavý pohyb - cvičení vahou svého těla - cvičení proti bolestem zad ROLLETIC - hubnutí, tvarování a zpevnění postavy - ...

Výroba a prodej: - profesionální posilovací stroje - kola pro indoor cycling - činky. Váš dodavatel do Vašeho fitnescentra. Poskytování poradenství v oboru. Posilovací stroje: - řada Life - řada Basic - řada Peter's Gym. Ostatní: - rehabilitační stroje - posilovací věže - lavičky a stojany. - tenisový program - kola pro ...

Internetový prodej potřeb a doplňků pro potápění. Potápěčské potřeby. Bazar potápěčské techniky. Škola potápění.

Prodej sportovních potřeb.

Prodej sportovního zboží v centru Plzně. V nabídce máme potřeby pro sport, hokej, lyže, snowboard, běžky, outdoor, oblečení, obuv, fitnes, cyklo, lyžařské a snowboardové přílby, sportovní centra.

Můžete si u nás v Centru Jógy Plzeň vybrat z několika typů lekcí. Naši lektoři předcvičují jógu pro začátečníky i pokročilé nebo Tchai-Ťi a mají potřebné certifikace.

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Poskytování technických služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poradenská a konzultační ...

Provozujeme internetový a kamenný obchod zaměřený na pobyt v přírodě. Dodáváme širokou paletu outdoorového vybavení, kupříkladu prstové boty Vibram FiveFingers.

Výroba - teleskopické tribuny - ocelové konstrukce - vybavení víceúčelových hal - transportní technika - prefabrikované konstrukce.

Shop Fashion Prodej nového značkového oblečení pro celou rodinu. Bundy, mikiny, kalhoty, trička, boty... Značky: Adidas, Nike, Bench, Roxy, Puma a další. 100% originál, super ceny!

Prodej činek a fitness příslušenství jako jsou osy, kotouče, EZ, posilovací lacice. Hlavní specializací jsou jednoruční nakládací činky. Nejlevnejší činky v ČR, osobní vyzvednutí zdarma Plzeň - Praha. Rychlé odeslání objednávek poštou.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -zbraně -střelivo -doplňky.