FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Prodej, e-shop: - sportovní potřeby, vybavení - běžky - jízdní kola - běžecké boty - hole - sportovní oblečení

Internetový obchod, e-shop: - dámské, dětské gymnastické dresy - fitness oblečení - plavky.

Služby -pohybové a sportovní kurzy pro děti - cvičení rodičů s dětmi - kroužky pro předškoláky - cvičení s kojenci.

Služby - servis lyží a snowboardů - půjčovna lyží a lyžařského vybavení - prodej nového i použitího lyžařského vybavení.

Maloobchod, e-shop: - jízdní kola - elektrokola - lyže - sportovní oděvy. Servis: - jízdní kola. Půjčovna: - lyže, běžky, snowboardy

E-shop - produkty pro cyklistiku, běžky, sjezdové lyžování a outdoor - sportovní oblečení - přilby - brýle - jízdní kola.

Značková kamenná prodejna, e-shop: - spacáky, stany - batohy - outdoorové oděvy, obuv. Výhradní zastoupení společnosti Ferrino pro Českou republiku a Slovensko.

Služby - golfový trenažér a simulátor odpalů.

Služby: - kosmetika - masáže - manikúra, pedikúra - fitness aerobic.

Internetový obchod, e-shop: - nože, mačety.

BUDOsport Prague Prodej, e-shop - zboží pro asijská bojová umění - oblečení, kimona, helmy, bandáže.

Dodávka, prodej - sportovní oblečení - sportovní legíny - trika - plavky - bundy.

SPORT CENTRUM 10 - box - kickbox - power jóga - cvičení pro děti - kruhový trénink.

Internetový obchod, e-shop: - potřeby pro geocaching

Služby - skupinová cvičení - masáže - pohybové programy - kosmetika.

inzertní server s prodejci jízdních kol, se zaměřením na cykloturistiku, cyklotrasy, cyklovýlety, hodnovení, soutěže, hry.

Zastoupení švédské sportovní značky Salming.

Prodej, e-shop: -lyžařské vybavení -sedací pytle.

TRADIČNÍ KARATE, člen České unie Dento Karate-do. Zaměřujeme se jak na KARATE tak i na FIGHT ART a v rámci rozvoje odvahy provádíme obřad chůze po žhavém uhlí.

Naším cílem je, aby jakýkoliv zájemce si v trénincích našel to svoje. U dětí je to především pohyb, dospívajícím a dospělým porovnávání s ostatními taekwondisty na soutěžní úrovni a všem ostatním kondice, udržování pohyblivosti a získávání schopností se účinně bránit.

Jsme asociace se zaměřením na Taoistickou chrámovou školu, která pokračuje v linii legendárního zakladatele Tai Ji Quan – Zhang San Fenga ve wudangských horách.

Česká obec sokolská Odbor všestrannosti: tel. 257 314 176 Odbor sportu: tel. 257 007 387 Ústřední škola ČOS: tel. 257 007 259 Vzdělavatelský sbor ČOS: 257 007 274 Tiskové oddělení: 257 007 332 Propagace, marketing: 257 007 332 Organizační oddělení: 257 007 244 Bazén: tel. 257 007 399 Prodejna ČOS: tel. 257 007288 Hostel: 257 007 340, ...