FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Prostor Letňany: - horolezecká stěna - jóga - stolní tenis.

Tenisové centrum - 5 tenisových dvorců s umělým povrchem - tenisové kurty - výuka tenisu, tenisová škola - vyplétání raket, servis - pořádání tenisových turnajů, táborů a soustředění - prodej tenisových potřeb.

Provoz fitness centra s posilovnou, tělocvičnou pro aerobic, power yogu, Taebo či břišní tance. Možnost využití solária, masážního bazénu a fit-baru.

Internetový obchod, e-shop: - pomůcky na jógu - podložky, oděvy, tašky.

Eshop - sportovní vybavení - jízdní kola Prodej - jízdní kola Servis - jízdní kola - sportovní vybavení

Služby: - sportovní marketing - reklamní služby ve sportu

Půjčovna: -soutěžní vozidla Pořádání: -rallye soutěže

Služby: - pořádání dětské tábory - provoz zájmové, sportovní či kreativní aktivity pro děti i dospělé

Výroba, prodej, e-shop: - brašny na kola - cyklistické brašny - obaly na lyže. Prodej, e-shop: - skládací jízdní kola - vozíky za kolo - kolečkové lyže - běžky.

Dodávka, prodej, e-shop: - sportovní dresy, bundy, mikiny, trička - fotbalové míče - brankářské rukavice - sportovní obuv.

Internetový obchod, e-shop: - sportovní oděvy - cyklistické dresy - batohy, tašky.

SK Kadaň hokejový klub, WSM Liga HC Kadaň nahrazeno SK Kadaň hokejový klub Nový název = SK Trhači Kadaň Veřejné bruslení a sportovní poradenství Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej

E - shop - stroje a potřeby na posilování - rotopedy - trenažery - steppery - sportovní výživa - vybavení pro box - masážní přístroje a křesla - horolezecké stěny - stolní fotbal - elektrokola - hodinky SUUNTO Prodej a e - shop - elektrokola Prodej a e-shop - stroje a ...

Výroba, prodej, e-shop: -dětské hřiště -trampolíny -skluzavky -pískoviště -zahradní domečky

Zábavná tvrz Hummer. Areál pro rodiny s dětmi. Firemní akce, odpočinkový prostor, naučné stezky, školní výlety a slavnosti.

Služby: - střelnice - kurzy - zbrojní průkaz - výuka střelby Zbraně - komisní prodej.

Golfové simulátory, vozíky Steward. Indoor golf a relax.

•individuální programy pro každého klienta •programy a podadenství pro všechny věkové kategorie •tvarování postavy •redukce hmotnosti •nabírání svalové hmoty •kondiční tréninky •odstranění svalových disbalancí •racionální výživa •redukční výživa •výživa při kondičním treninku •výživa a suplementace při redukci váhy i nabrání svalové ...

Prodej rybářských potřeb. Nabídka knih a DVD o rybách.

Letecké služby: - vyhlídkové lety balonem - pronájem - reklamy na balonech - reklamní lety - výcvik pilotů.