FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Realizujeme outdoorové, teambuildingové a sportovní akce. Organizujeme prožitkové kurzy, vzdělávací, školicí a vodní záchranářské činnosti

Baletní škola - výuka v oblasti tance - pořádání baletních představení - pořádání kurzů pro dospělé a děti od 2 let Baletní obchod - baletní tyče Agenturní činnost zastupování umělců.

Outlet stock. Maloobchodní a velkoobchodní výprodej značkového zboží z celních skladů a US obchodních domů. Textil, obuv, sport, drogerie, domácí potřeby

Kurzy potápění PADI: - začátečnický kurz přístrojového potápění - pro pokročilé - výuka první pomoci - potápěč záchranář - potápění pod ledem - hloubkové potápění a z lodi - vrakové potápění - v suchém obleku - noční potápění - vyhledávání a vyzdvihování objektů z vody.

Oblečení skandinávského designu se špičkovou funkčností do náročných podmínek. Prodej: - dámské, pánské sportovní oblečení: - softshellové oblečení - outdoorové bundy, kalhoty - kabáty, bundy - svetry, vesty - lyžařské bundy, kalhoty, : - dětské sportovní oblečení: - softshellové oblečení - lyžařské bundy, ...

První aréna, která Vám nabízí jedinečné spojení indoor a outdoor hřiště, nejste závislí na počasí.

Velkoobchod, e-shop - sportovní oblečení dámské, dětské, pánské - oblečení pro fitness, jógu, volný čas, plavání - sportovní doplňky.

Bar: - 4 bowlingové dráhy - 2 kulečníky - šipky - fotbálek.

Maloobchod, e-shop: - potápěčská technika - vybavení pro potápěče.

Tenisová škola - kurty pro veřejnost. Prodej a servis tenisových potřeb a vybavení.

Specialista na sportovní oblečení a obuv Společnost TEAMSTORE je oficiálním distributorem produktů NIKE, UNDER ARMOUR, ADIDAS, PUMA, KLIMATEX a výhradním distributorem španělské značky KELME založené v roce 1977. Naše společnost vznikla v roce 2009. Ve stejném roce jsme se stali oficiálním distributorem značky Nike, která je ve výrobě ...

Čerpací stanice: - prodej pohonných hmot

Golfové hřiště: - 18 jamek. Golfový klub. Restaurace.

Činnost: - tvorba mobilních a internetových aplikací

Prodej, maloobchod, eshop: -potřeby pro taneční páry sportovního tance. -taneční obuv (značky FREED, DIAMANT, INERNATIONAL a české proveniance) -CD s hudbou pro sportovní tanec firem HALLEN, CASA MUSICA, DANCELIFE atd. dle objednávky -látky, zdobení na šaty, doplňky (peří, krajky, lycry apod.)

Internetový obchod, e-shop: - nordic walking hole - sportovní oděvy - kloubní výživa.

Internetový obchod, e-shop: - cyklistické oděvy - cyklistické dresy, kalhoty.

Jsme specializovanou firmou na kompletní vybavení tělocvičen, venkovních a dětských hřišť. Naše firma je držitelem certifikátu č. 009/06 Q-REGISTER HK ČR, který nás opravňuje provádět montáže, servis (opravy) a odborné technické kontroly v tělovýchovném zařízení např. ZŠ, MŠ, TJ atd. Nabízíme: Tělovýchovné nářadí k zabudování např. ribstole, ...