FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Nabídka cvičení pro těhotné a ženy po porodu, příprav na porod, pilates, břišní tance, plavání a jógy. Pořádání dietních kurzů a plavání kojenců.

Prodej a servis jízdních kol, prodej cyklodoplňků.

Kryptograf - venkovní úniková hra v Praze - zážitková agentura pro firemní i soukromé akce.

V naší organizaci Okinawa Gódžú-rjú Budžucukan se věnujeme původnímu nezměněnému okinawskému karate.

Pokračujeme v tradici školy bojových umění Dento-Ryu-Budokan. Vyučujeme Aikido v tradiční formě. Naši instruktoři mají za sebou několikaleté studium i dřívější praxi ve výuce tohoto stylu pro děti i dospělé.

Služby: -plavecký bazén -multifunkční sportovní hala.

Nabízí oblečení a obuv na sport i pro volný čas. Prodejny navíc nabízí službu servisu sportovního vybavení, od opravy výpletů tenisových raket, přes opravu kol, ošetření inline bruslí a skateboardů až po seřízení lyží.

Kamenná prodejna, bazar, e-shop, půjčovna: - hokejová výstroj - brusle, betony, helmy, rukavice.

Autoservis, pneuservis: - všechny značky vozidel - servis vozů zn. LADA - přestavba vozidel na Ethanol E85. Prodejna: - Praha 5, Karla Černého 1459/1 Prodej: - automobily zn. LADA - motocykly, skútry - elektrokola.

Prodej, e-shop, montáž: - zahradní domky - dětská hřiště - skluzavky - altány, pergoly

Maloobchod, prodej, servis: - jízdní kola - elektrokola - cyklistické vybavení - lyže. Půjčovna, servis: - lyže, snowboardy.

Jízdní kola Vladyka, prodej, servis - kola značek AUTHOR a PELL'S.

Pořádání, organizace sportovních airsoftových akcí. Airsoftové hřiště Točná.

Koupaliště Klánovice - otevírací doba od 31. května do 15. září - pondělí až pátek 10:00 - 19:00 - sobota, neděle 9:00 - 19:00.

Kamenná prodejna, e-shop: - snowboardy - skateboardy - oděvy, doplňky.

Internetový obchod, e-shop: - rybářské potřeby - pruty, navijáky, háčky.

E-shop: - elektrokola Přestavby kol.

Služby: - modelace a zeštíhlení postavy - masáže

Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro cyklistiku (duše, pláště, hustilky, řetězy, brašny, nářadí) - fitness vybavení (rotopedy, běžecké pásy, žebřiny).

Kamenná prodejna, e-shop: - sportovní vybavení, oděvy pro míčové hry (fotbalové dresy, míče, tréningové potřeby, funkční prádlo...)

Půjčovna - cyklo příslušenství - cyklosedačky - kempingový nábytek - stany - potřeby na kempování - nosiče kol.

Prodej, e-shop: - hokejové vybavení, výstroj Prodejna Beroun: Na Ostrově 816 tel.: 311 713 436, 739 162 387