FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
E-shop: - tenisové a badmintonové rakety - míče, košíčky - tašky na rakety - výplety

Služby: - tandemové létání na paraglidingovém kluzáku.

Prodej, servis, půjčovna: - jízdní kola - cykloservis.

Internetový obchod, e-shop: - tenisové vybavení - badmintonové, tenisové rakety - obuv.

Sportcentrum a wellness: - bowling - badminton - squash - ricochet - spinning - H.E.A.T. - skupinové cvičení - fitbox - posilovna Life studio - jumping - vibrační plošiny - bosu - vacushape - výživové poradenství - solárium - horizontální - kolagenárium - kadeřnictví - wellness - finská sauna - ...

Maloobchod, prodej: - dámská, pánská konfekce. ARMY prodejna. Maloobchod, prodej: - army potřeby - blůzy, kalhoty, ešusy, kanady, batohy - myslivost - hubertusy, saka, kalhoty, vesty, svetry, nože, ponožky.

Golfové hřiště. Cvičné odpaliště. Prodej: - golfové zboží.

Provozování: -koňské jízdárny Ranče Březůvky: -venkovní koňská jízdárna -možnost projížděk do přírody -dětské tábory, pořádání dětských táborů u koní (s koňmi) -prázdniny s dětmi.

Vývoj, výroba: - nové vzory ručních palných zbraní.

Ski servis. Kompletní servisní služby: - čištění, broušení, srovnání, opravy skluznice - úhlování hran do úhlu 86° - tuning spodní hrany - variabilní tuning spodní hrany - voskování - leštění - odstranění plastu nad hranou - montáž vázání.

Eshop, internetový obchod, maloobchod, prodej: - sportovní obuv, boty - sportovní oblečení - doplňky pro sport - vybavení pro volný čas. Sortiment: - Nike, Adidas, Asics, AD, Reebok, Puma, Joma, Under Armour, New balance, Select, Mizuno, Collonil, New Era, Vans...

Prodej: - použité lyžařské vybavení - snowboardy.

Výroba, internetový prodej, eshop: -textilního zboží: -dětský textil - polštáře a přikrývky do postýlek a kočárků, kojeneckých zavinovaček a baby vaků -bytový textil - hotelový textil - prostěradla, povlečení, přikrývky, polštáře pro mateřské školky - teplákové soupravy, sportovní dresy.

Sportovní areál Hulín: - fotbalové hřiště - fotbalový klub Spartak Hulín, Admir Hulín a přípravka SVČ - atletický ovál - atletický klub SVČ Hulín Pronájem hřiště s umělým povrchem. Koupaliště. Minigolf. Ubytovna - tel.: 606729653: - 1 čtyřlůžkový, 11 třílůžkových, 2 dvoulůžkové a 1 jednolůžkový pokoj.

Letní koupaliště a minigolf: - bazén se skonanskými můstky a s dětským brouzdalištěm - hřiště na beach volejbal, nohejbal, petanque, badninton, stolní tenis, dětské průlezky, pískoviště a houpačky - bufety a kryté zahrádky - bezplatné parkoviště - minigolfové hřiště.

Maloobchod, prodej: - obranné prostředky - vybavení pro bezpečnostní agentury - repliky historických zbraní - dalekohledy, puškohledy - ohňostroje, pyrotechnika - zbraně, střelivo, nože - oděvy a obuv do přírody - vojenské, myslivecké, atd. - sklo a keramika s mysliveckými motivy.

Koloběžky ze Zálešné. Prodej: - koloběžky pro dospělé MORXES, MIBO, KOSTKA: - modely Morxes Strada, Vendeta, Sport, Giulia, Adventure RX, Rapid, Cane - tašky, brašny, nosiče na koloběžky zn. ORTLIEB - postroje, vodítka, obojky pro psy ZERO. Pronájem, půjčovna funguje v sezónu - zhruba květen - září.

TECHNICKÉ SLUŽBY HOLEŠOV, S. R. O. NABÍZÍ SVÝM ZÁKAZNÍKŮM: 1. Svoz KOMUNÁLNÍHO ODPADU – tradiční služba, kterou provádíme pro právnické i fyzické osoby. K uložení tohoto odpadu nabízíme nádoby o objemu 110, 120, 240 a 1100 litrů, které lze v sídle naší společnosti na Květné ulici v Holešově také zakoupit. Tuto službu poskytujeme nejen mnoha ...

E-shop, prodejna, půjčovna pro: - outdoor - horolezectví - vodáctví - turistiku - camping.

Prodej lyží - zaměření na značku Lusti. Prodej: - lyže, snowboardy - lyžařské doplňky.

Ski klub Valašské Meziříčí: Oddíl běžeckého lyžování ve Valašském Meziříčí. Našim účelem je podpora výkonu sportovní činnosti a sdružování zájemců o běžecké lyžování.

Rekreačně sportovní areál. Turistická chata. Ubytování: - 11x dvoulůžkový pokoj - vlastní sociální zařízení s WC a sprchou, ledničkou, TV NE. Bezplatné Wi-Fi připojení. Hospoda. Pořádáme oslavy narozenin, svatby, firemní večírky, rodinné grilování i jiné soukromé akce.

VHK Robe Vsetín - Hokejový klub. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. S pozdravem VHK Robe Vsetín - hokejový klub.