FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Sportovní klub: -jachting, windsurfing, kiteboarding, snowkiting, tenis, vodní motorismus, vodní lyžování.

Ubytování, stravování, sport, kultura, rekreace, regenerace.

Ubytování, penzion Chřiby: -nový útulný 2, 3, 4 lůžkové pokoje -celková kapacita 41 pevných lůžek + 5 plnohodnotných přistýlek, -2 pokoje s bezbariérovým přístupem, -sociální zařízení na pokoji, TV, wifi, klimatizace -wellness - sauna, vířivka, vyhřívaná lehátka, venkovní plavecký bazén, -společenské prostory až pro 90 ...

Vývoj, výroba, opravy, úpravy, přeprava, nákup, prodej, půjčování, uschovávání, znehodnocování a ničení zbraní a střeliva Provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě se zbraní Provozuji vlastní střelnici MCV Pohořelice

Specializovaný outdoorový program: Lukostřelba Lana Lodě

Skiservis Brázdil. Služby: -servis lyží, snowboardů. -půjčovna lyží, snowboardů. -broušení bruslí Maloobchod, prodej: -lyžařské vybavení.

Výroba oblečení a vybavení pro outdoorové sporty - horolezectví, turistiku, pro vodáky, koloběh aj.

SPORTOVNÍ KLUB SLOVÁCKÁ VIKTORIA BOJKOVICE - fotbalový klub - krajské soutěže Zlínského krajského fotbalového svazu

Prodej: -boxovací pytle ve 160 velikostech a třech barvách i držáky boxovacích pytlů -boxovací pytle na zakázku -reklamní pytle.

Fitness centrum: - pilates - jóga - TRX - piloxing, power jóga, jóga pro zdraví, jóga pro aktivní stáří, kruhový trénink, jump, Fly jóga, pilates jóga, bodystyling, kickbox, dynamická jóga

Prodej, servis jízdních kol. Velkoobchod, eshop: - dětský značkový textil (zn. Barbie, Hotwheels) - kojenecký textil.

Kovovýroba, výroba, servis: - tobogány - skluzavky - vodní atrakce. Zakázková zámečnická výroba: - ocelová schodiště, konstrukce - zábradlí, žebříky, ocelová okna, vrata, ploty, mříže - palety - kontejnery. Laserové řezání plechů formát 1500x3000, - síla ocel max 12mm - síla nerez max 6mm.

Sportovní klub, posilovna: - Fitness, Kickbox, MMA, Aikido, Box, Pilates, Bodyfitness - rozvoj fyzické zdatnosti, stimulace tvarování postavy, růst svalů - sestavení posilovacího tréninku pro odbourání tuků a urychlení metabolismu. Solární studio: - 4 solária - kvalitní opálení špičkovými UV trubicemi Heraeus - prodej solární ...

Rekreační tenis, dětské tenisové školičky, závodní tenis, pronájem tenisových a badmintonových kurtů, pořádání sportovních akcí a turnajů, ubytování v penzionu, tenis bar, půjčovna, servis a prodej sportovních potřeb.

Lyžařská půjčovna Lyžařská školička pro MŠ Bruslení pro MŠ Lyžařský oddíl NORDICA Příměstské sportovní tábory

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace na klíč: -průmyslové stavby -bytová a občanská výstavba -rodinné domy. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -obytné kontejnery. Zaremba Transport - autodoprava. Mezinárodní a vnitrostátní přeprava plachtovými návěsy se specializací na NL, B, D včetně kabotážních přeprav. ...

Činnost: -střelecký výcvik -pronájem střelnice. Zajištění: -příprava ke zkouškám na zbrojní průkaz. Střelba: -sportovní -kondiční -rekreační.

Internetový prodej, e-shop, sportovní potřeby: -outdoor - spacáky, stany -fitness -jízdní kola -kolečkové brusle -sportovní obuv -snowboardy, lyže, běžky -tenis, squash, badminton.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování kulturních, ...