FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Distribuce, výroba, prodej: -sportovního oblečení a doplňků vlastní značky RVC sportswear (ROVECO). Velkoobchodní prodej vlastní značky RVC sportswear: -sportovní oblečení - bundy, kalhoty, mikiny, trička... -tašky, batohy -čepice, rukavice, šály, čelenky. Maloobchodní prodej: - prodej vlastní značky RVC sportswear+ -sportovní ...

Zábavní park pro celou rodinu: - lanové centrum - minigolf - restaurace - dětský park - trampolíny - zorb - zábavní automaty.

Služby: -posilovna - minimálně 40 stanovišť -cyklostudio - 17 kol -zrcadlový sál - stolní tenis, box. pytel, organizované hodiny viz.rozvrhy -solárium - vertikální a horizontální -kardiozona - běhací pás, mechanické běhací pásy, veslovací trenažer, eliptikal, steper, indoorové kola. Sportovní bar.

CityClub: - stolní fotbálky - kulečník - šipky - plazmové televize - projekce - bowling - restaurace. FITTSPORT: - fit centrum - aerobic - posilovna.

Oprava, servis, maloobchod: - jízdní kola - cykloservis.

Internetový obchod, e-shop: - elektrické paralyzéry - teleskopické obušky - pepřové spreje - fotopasti - nože, dalekohledy.

Výroba, prodej, : - školní nábytek - školní tabule, nástěnky - vybavení školních šaten - kancelářský nábytek - speciální učebny, katedry. Montáž, renovace: - školní tabule - parkety pro tělocvičny. Maloobchod, prodej: sportovní nářadí a načiní. úklidové práce, tepování koberců.

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a ...

Sportovní klub, služby: - zumba - cardio dance - latino pro děti

Golf resort Jezera Golfové hřiště JEZERA - 9 jamek. Driving range cvičné plochy -k dispozici je 15 odpališť -putting green -chipping green -služby profesionálního trenéra. Indoor golf -2 golfové simulátory AboutGolf -služby profesionálního trenéra -golfový shop. Restaurace: -vnitří ...

Prodej, servis, půjčovna, testování: - jízdních kol - doplňků pro kola, oblečení a obuvi - crosových a horských kol - kolečkových bruslí - kompletní servis a půjčovna lyží.

Přidej se k nám a zažeň nudu! Realizujeme volnočasové aktivity pro děti, mládež a dospělé: - zájmové kroužky - kluby - tábory - sportovní soustředění - soutěže - akce pro veřejnost.

Půjčovna vozíků Thule. Pronájem: - půjčení vozíku za kolo Thule Disc CX1, Thule Disc CX2 - zapůjčení ergonomických nosítek pro děti Chicco, KIBI - střešní nosič kol Thule ProRide 591 - stoupátko, skejt ke kočárku značky Firkon - univerzální pripojení k mnoha typům kočárků.

Největší fitness centrum ve Zlínském kraji. Fitness club přímo na náměstí v centru Zlína.

Vyrábíme celoplášťové střely a přebíjené náboje.

Posilovna. Provozování fitness centra.

Velkoobchod: -jízdní kola - horská, silniční -doplňky ke kolům (cyklo doplňky) -trenažery -oblečení a obuv pro cyklisty -náhradní díly na jízdní kola.

Kurzy jógy v centru Zlína a jeho okolí. Jóga je vhodná pro muže i ženy každého věku, pomocí jógy můžete ovládat životní energii, své tělo, mysl a emoce.

Fitness centrum. Internetový obchod, eshop, prodej: -sportovní výživa a doplňky výživy.

Studio pro ženy. Služby: - posilovna (fitness centrum): - trenažéry - běžeký pás, orbitrek, Kettler spiningové kolo, steper - posilovací stroje - infrasauna - solárium: - horizontální solárium UWE BLACK Power V 12i - obličejové výbojky - prodej solární kosmetiky - pneuven (přístroj na sekvenční tlakovou drenáž, ...

Internetový obchod DAMEPROTEIN.CZ se zaměřuje na hubnutí, regenaraci, výkonnost, rýsování, zdraví a imunitu. Mezi našimi produkty naleznete: - sportovní výživu - doplňky stravy - fittness potraviny - zdravou výživu - fittness vybavení - sportovní oblečení.

Prodej, servis, e-shop: -jízdní kola Rockmachine, Colnago Celoroční údržba zahrad, parků, travných ploch, tedy i zimní.

Fittness centrum Training and Café. Služby: -fitness, posilovna -více než 30 posilovacích strojů -osobní trenéři -velká aerobní zóna s běžeckými trenažery -pilates, jóga, fyzio jóga, cvičení s Charlesem -TRX -slevy pro studenty atd - káva, občerstvení, - výživové poradenství, doplňky výživy. Systémové a fyzio kruhové tréninky.

Koupaliště Panorama Zlín-Jižní Svahy, , nabízí pro veřejnost možnost sezónního koupání a relaxaci v letních měsících u několika venkovních bazénů - zážitkový s tobogánem, relaxační, plavecký, brouzdaliště. Provozovatelem jsou Městské lázně ve Zlíně Relaxační bazén má chrliče a masážní lavice. Větší děti ocení skluzavky a tobogán, pro menší ...

Koupaliště Zelené nabízí široké veřejnosti koupání a relaxaci během letních měsíců u několika venkovních bazénů. Pro děti je určeno malé brouzdaliště i velký dětský bazén. Pro plavání je určen plavecký bazén a pro relax zážitkový bazén s atrakcemi. Návštěvníkům je k dispozici i dětské hřiště, stolní tenis a bufet, kde můžete zakoupit ...