FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Tenisový klub: -tenisová hala -tenisové kurty -antukové dvorce -umělé dvorce s osvětlením.

Vsacký Cáb – vrchol, na jehož jižních svazích se nachází přírodní rezervace Kutaný a Halvovský potok. Služby: - ubytování - hotelová restaurace, terasa s obsluhou, posezení na terase - sauna a whirlpool (na objednávku) - cyklo trasy - běžecké stopy V zimním období: - lyžařský vlek s převýšením 50 m a délkou 320 m - dětský vlek ...

Kategorie: - rekreace, rekreační středisko - zařizení - chata. - penzion - možnost svatebních a pohřebních hostin, rodinný oslav - levné ubytování v penzionu a v chatkách - kapacita 23 míst (6x2, 2x4, 1x3)

Výroba, prodej: -vybavení dětských hřišť: -pružinová houpadla HARI -laminátové skluzavky -nerezové minikolotoče -motorické prvky -sportovní potřeby

CERTIFIKÁT: ČSN* EN ISO* 9001:2001 Výroba: - mobiliáře, dětské skluzavky. Zakázková výroba, prodej: - výrobky ze sklolaminátu, laminátu: - laminátové kryty dřevěných kůlů - lavice - formy, forem - autodíly, autodílů - vybavení pro dětská hřiště: - pískoviště - dětské skluzavky, skluzavek - tobogány, tobogánů - ...

Tesařské práce: - dřevostavby konstrukce na dětské hřiště - hrady na dětská hřiště - skluzavky - rozhledny - pískoviště. Internetový obchod: - houpačky - prolézačky - pískoviště - domečky. internetový obchod: korkové stavebnice a sety kinetický písek kouzelný písek bubber - pěna na modelování.

Prodej, eshop krmiva:Celá ČR+SK - sportovní rybolov - krmiva a směsi pro rybolov - krmiva pro chov ryb -potřeby pro rybáře - doplňky pro rybolov, olůvka - krmení a krmivo pro myši, mastomyši, potkany, křečky, ptactvo, koně, psy. Sportovní rybolov.

Prodej, opravy, repase, potahovani - kulečníky - tága.

Služby: -internetový obchod, prodej: -sportovní oděvy značek PUMA, O'Neill, KAPPA, FCB*: -obuvi-boty -textil: -trička, bundy, kalhoty, mikiny, teplákové soupravy, kraťasy -tašky, batohy.

Wellness a fitness na nejvyšší úrovni: - posilovna vybavená novými stroji - aerobní sál s širokou nabídkou kurzů - dětský koutek vybavený mnoha hračkami. Sport bar - kapacita 21 osob Letní zahrádka. Pátek a sobota grilování. Možnost živé hudby. Wellness: - whirlpool - velkokapacitní vířivka - parní, suchá Finská sauna či infra ...

Výroba produktů, které se využívají pro myslivosti nebo při obraně státu. vše vyrábíme na patřičné úrovní s profesionálním přístupem a kvalitou.

Služby: - permanentní make-up - kosmetické tetování obrázků - kosmetika od A-Z - masáže - BOSU - Zumba.

Prodej, opravy, servis: -jízdní kola značek-MAXBIKE, CTM, CUBE, CORE, koloběžky, elektrokola- LECTRON, CRUSSIS -doplňky, přilby, cyklo oblečení, -osvětlení, cyklosedačky atd.

Maloobchod, prodej: -paramotory NIRVANA -doplňky: -přilby -záložáky -oblečení Výroba: - motory, stroje a potřeby pro motorový paragliding.

Vše potřebné pro Vaše outdoorové i sportovní aktivity: - Batohy, tašky, ledvinky - Cyklistika - Dovolená, kemping, zahrada - DVD, knihy, mapy, publikace - EKO výrobky - Hygiena - In-line brusle - Lezení a horolezectví - Oblečení - Obuv - Outdoorové potřeby - Spacáky - Sport - Stany - Teleskopické hole - Vaření - Voda - Výživa.

Střelnice. Prodej: -zbraně, střelivo. Oprava, servis, úpravy: -zbraně. Služby: -výcvik a výuka ve střelbě, střelba.

Internetový obchod se značkovým oblečením Hollister, Abercrombie a luxusními doplňky Guess. Dále prodáváme sportovní oblečení značky Under Armour.

E-shop, internetový obchod - sportovní doplňky a vybavení - vybavení na hokej, florbal, tenis - míče a doplňky - outdoorové vybavení - hry a hračky - bižuterie - dámské kabelky - dámské oblečení.

Výroba, prodej, e-shop: - funkční, sportovní oděvy (dámské, pánské) - šití na míru.

Maloobchod, prodej, servis: - jízdní kola - cyklopříslušenství - koloběžky - lyže. Servis, tel.: 730 512 103

Horkovzdušné balóny. Lety balónem.

Prodej, maloobchod: - sportovní móda - móda pro volný čas - pánská móda ELLIPSE - dámská móda ELLIPSE - fitness móda ELLIPSE.

Prodej: - dámské a pánské oděvy - džínové oblečení - sportovní oblečení.

Maloobchod, prodej: - specializovaná prodejna na běžecké lyžování - běžecké lyže pro rekreační, sportovní i závodní lyžaře - běžecká obuv INOV-8 - treková obuv ASOLO - outdoorové oblečení Directalpine, Montane - servis běžeckých lyží, vosky, doplňky.

Ubytování Baťův kanál, Napajedla Prodej a půjčovna člunů, lodních motorů - levné čluny. Prodej značek Intex, Aqua Marina, X-Morph, Rossignol. Půjčovna lyží, servis lyží, snowboardů. Eshop - lyžařské vybavení a nafukovacích člunů Půjčovna vodních skútrů Dovolená na Floridě- ubytování v soukromí. Půjčovna lodí Baťův kanál Půjčujeme i další ...