FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Aerobik klub Zlín pořádá taneční, pohybové, hudební kurzy. Aerobik pro děti i dospělé, pro všechny i výběrové závodní týmy Pilates, Jóga, Zumba, balanční cvičení, ABS. Výuka hry na flétnu, kytaru.

GUNCENTER. Střelnice: - 6x střeliště 25-150m - 4x střeliště 5-50m - popper stage - střelba i bez ZP, schválená i pro střelbu dávkou. Služby: - zážitková střelba - individuální příprava uchazečů o ZP - montáž puškohledů, kolimátorů, nastřelování zbraní - combatové střelby, střelby dávkou. Možnost pořádání společenských akcí, ...

Dům dětí a mládeže Matýsek je partnerem dětí, mládeže i dospělých v jejich volném čase. Svoje aktivity uskutečňujeme na území města Napajedla a v jeho blízkém okolí. Orientujeme se na pravidelnou zájmovou činnost, nabídku příležitostných a spontánních aktivit, na poskytování odborné pomoci školám a školským zařízením, spolupracujeme s jinými ...

Sportovní klub moderní gymnastiky. Klub moderní gymnastiky Zlín se věnuje děvčatům ve věku od 4 do 18 let. Moderní gymnastka je ryze dívčí sport, kde je kladen důraz na estetiku a ladnost pohybu spojená s prací s náčiním, kterým jsou švihadlo, obruč, stuha, míč a kužely.

Pořádáme zájezdy, víkendové pobyty v Alpách, teambuildingové akce.

TJ Spartak Valašské Klobouky, z.s. se zabývá vedením fotbalového klubu. Máme zastoupení ve všech věkových kategoriích. Od oddílu mužů přes dorost, starší žáky, mladší žáky až po přípravky. Naše týmy se pravidelně účastní ligových soutěží.

Vodácká cestovní kancelář: -vodácké zájezdy na Alpské řeky. Půjčovna: -nafukovací čluny: Pálava, Baraka, Rio -plastové kajaky -vodácké potřeby: -neoprénový oblek, vodácká bunda a vesta, přilba, vak, foukací pumpa, pádla.

Pila Dobrkovice. Stavební řezivo. Dřevěné modulární stavby. Dřevostavby - rodinné domy. Zakázková výroba: - zahradní domky - dětská hřiště - lavičky - dřevěné obaly, bedny.

Cyklosport. Oprava, profesionální servis: - jízdní kola. Prodej: - jízdní kola - elektrokola - koloběžky - cyklopříslušenství. Půjčovna, pronájem: - koloběžek, jízdních kol - střešních boxů - držáků jízdních kol - sjezdové lyže, dětské lyže. V zimním období servis lyží.

Prodej, e-shop: - potřeby pro bojové sporty.

Hlavní činností společnosti FENOZA s.r.o. je prodej a servis dělících kotoučových a pásových pil EVERISING na ocel a neželezné kovy. Dodáváme kvalitní technologie na dělení materiálů, strojní pily pásové i kotoučové a v nabídce máme také celkové dělící linky včetně automatických dopravníků a zakladačů. Poskytujeme také poradenství v oblasti dělení ...

Zlínské rybářské centrum. Velkoobchod rybářských potřeb s vlastní značkou MILFA. Maloobchod, prodej: - kompletní rybářský sortiment - pruty, navijáky, vlasce, lehátka, křesla, stany - rybářské potřeby Milfa a dalších značek z dovozu - YAD Germany, Shimano, Okuma, Cormoran, Awa-Shima, Chub, JRC, Shakespeare, Richworth, Tandem - Baits a ...

Maloobchod, internetový obchod, prodej, servis, půjčovna, půjčování: -lyže, lyží, běžky, snowboardy. Maloobchod, prodej: -lyžařské doplňky -kompletní lyžařské + snowboardové zboží -široká nabídka nového i použitého zboží. Nyní půjčujeme i skalpinistickou výbavu i běžky.

E-shop, internetový obchod: - www.darky4u.cz - dětského, dámského a pánského oblečení - bytový textil - rybářské a myslivecké potřeby - hasičské zboží

Výroba, velkoobchod, výroba, prodej, opravy: -lezečky, horolezecká obuv -trekkingová, treková a sportovní obuv -opravy lezeček všech značek -sportovní sandály -magnesium -lana -karabiny -termoprádlo.

Specializovaná cyklo prodejna. Elektrokola Služby: - zakázkové skládání kol dle přání zákazníka. - profesionální servis všech druhů jízdních kol, vidlic, kotoučových brzd. Prodej: - jízdní kola KTM bike, Leader Fox, Crussis, Lectron. - elektrokola KTM bike.

Cyklobazar. Komisní prodej. Půjčovna -lelktrokola -koloběžky -jízdní kola. Prodej, bazar: - pánská, dámská jízdní kola - dětská kola - elektrokola - koloběžky. Skiservis - do 2-3 dnů. Služby: - seřízení vázání na počkání - lyžařský servis - pro sjezdové lyže, běžky - snowboardový servis

Firma KoloDoktor je cykloprodejna a opravna kol, servis teleskopických sedlovek. Prodej, servis, oprava: - jízdní kola - silniční, trekkingová, horská, dětská. -elektrokola Prodej: - oblečení na cyklistiku - cyklodoplňky.

Cyklistická prodejna a servis jízdních kol Zlín - Jižní Svahy. Prodej všech druhů kol a elektrokol. Prodáváme kola značek Focus, Haibike, Dema, Amulet. Nabízíme cyklooblečení a veškeré cyklopříslušenstíví : -dresy -přilby -tretry -brýle -pláště -tachometry -batohy -láhve -autonosiče a mnoho dalšího.

Cykloservis. Specializovaný servis: - karbonová, duralová celoodpružená i pevná kola. Stavba jízdních kol na zakázku.

Internetový a kamenný obchod Cyklo Elem ve Zlíně Vám nabízí široký sortiment jízdních kol a cyklo příslušenství mnoha značek. V nabídce najdete 1. Jízdní kola - Scott, Rock Machine, - horská kola - crossová kola - silniční kola - dětská kola - elektrokola Scott, Rock Machine 2. Rámy, vidlice, komponenty (sedla, pedály, brzdy, duše, ...

Maloobchod, prodej i na splátky, opravy, servis: -jízdní kola AUTHOR, SPECIALIZED -sportovní potřeby pro cyklistiku.