FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Specialisté na výživu a fitness doplňky pro sportovce. Fitness Shop FITNESS4U Zlín Maloobchod, prodej: - sportovní výživa - zdravá výživa - finness oblečení

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektrokola - zn. Haibike, Ghost, KTM, Lapierre, Leader Fox, Lectron, Crussis -jízdní kola horská, trekking - zn. Ghost, Lapierre, Merida, MXR, Kellys, Leader Fox, Scud -crossové trenažery, rotopedy, eliptické trenažery, Fitnes věže, běžící pásy, veslovací trenažery, steppery, stroje ...

Truhlářství, stolařství. Stálá nabídka: - konstrukce na dětské hřiště - na houpačku a skluzavku - pískoviště - zahradní houpačka - počítání hrou, interaktivní válec pro děti - společenská hra Kuub - postel na míru - podložka, stojánek pro telefon - jídelní židlička, učící věž pro děti - nosič na piva - kurník - truhlíky z ...

Cyklosport. Oprava, profesionální servis: - jízdní kola. Prodej: - jízdní kola - elektrokola - koloběžky - cyklopříslušenství. Půjčovna, pronájem: - koloběžek, jízdních kol - střešních boxů - držáků jízdních kol - sjezdové lyže, dětské lyže. V zimním období servis lyží.

Cyklosport. Oprava, profesionální servis: - jízdní kola. Prodej: - jízdní kola - elektrokola - koloběžky - cyklopříslušenství. Půjčovna, pronájem: - koloběžek, jízdních kol - střešních boxů - držáků jízdních kol - sjezdové lyže, dětské lyže. V zimním období servis lyží.

Internetový prodej: sportovní zboží a výživa.

Sportovní areál: - tenisové kurty kryté i venkovní s možností zapůjčení sportovního vybavení - squashové kurty s možností zapůjčení sportovního vybavení - solárium, posilovna - venkovní bazén.

Sportovní klub: -golf: -indoor (hala) - modelovaný freen s šesti jamkami (simulátory) -outdoor -virtual golf. Prodej: -golfového vybavení (hole,míče), oblečení, obuvi a doplňků. Golf bar: -60 míst k sezení -teplá i studená kuchyně -velký výběr nápojů. Služby: -ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových ...

Pro sport to nejlepší. Maloobchod, prodej, servis, oprava: -jízdní kola a náhradní díly -sjezdové a běžecké lyže, snowboardy -doplňky. Maloobchod, prodej i na splátky: -cyklodoplňky -sportovní oblečení -lyžařské potřeby.

Zabývá se prodejem jízdních kol a sjezdových lyží. Půjčovna lyží a kompletní lyžařský servis. Sortiment: - Sjezdové lyže - Lyžařské boty - Lyžařské přilby - Lyžařské brýle - Sjezdové hole - Lyžařské oblečení

Prodej sportovního vybavení pro hokej. Broušení bruslí.

Největší laser aréna v ČR - Zlín-Svit. Internetový obchod - armádní a military vybavení: - obuv a oblečení - funkční prádlo, uniformy, tématická trička - taktická výstroj - nože a nástroje - helmy a doplňky - brýle a ochrana obličeje - doplňky a upgrade zbraní. Zastupované značky - FMA, FROGGEAR - Tactical Hardwear, GP batteries, ...

Prodej, maloobchod, specializovaná prodejna: -specializované sportovní vybavení pro hokej a hokejisty: - hokejové vybavení - hokejky, dresy, brusle, pásky, přilby, chrániče, rukavice - výbava pro hokejbal - výbava pro floorbal - kolečkové brusle. Servis, oprava, opravy, opravna: - uvedného sportovního zboží.

Prodej: - cyklistický sortiment - jízdní kola - SUPERIOR, SCUD, MTZX - elektrokola - cyklo díly - cyklo doplňky - oblečení. Servis: - jízdní kola - elektrokola.

Sportovní centrum. Provozování: -bowlingové dráhy. Možnost vstupu na permanentky. Luxusní indoor golf od firmy GolfBlaster3D - trénink odpalování míčků do sítě - Driving Putting. Připojení WI-FI FREE.

Lanáček Otrokovice je nekuřácká restaurace a také sportcentrum pro děti od 3-11 let. Jedná se o venkovní dětské lanové centrum s kapacitou 200 osob. Najdete nás 15 km od Zlína. Atrakce jsou pro děti i dospělé: - průlezky - opičí dráha - skluzavky - trampolína - pavoučí síť, netopýří most - lanovka - houpačky - ping - pong - ...

Sportcentrum Maty Zlín je sportovní centrum, které nabízí cvičení všeho druhu, kde si každý příjde na své. Můžete zde cvičit Schwinn Cycling (Spinning) Alpinning, Power Plate, Jumping, Fitbox, Power jógu, Kruhové funkční tréninky, TRX a mnoho dalších. Do našeho centra mohou zavítat mimo jiné i děti, pro které máme připravena také různá pohybová ...

Velkoobchod, prodej, zastoupení: - cyklo komponenty švýcarské firmy DT SWISS, Onza. Výhradní dovozce značek Onza a DT Swiss pro ČR a SR.

Fitness centrum: -příprava individuálního tréniku -cvičební zóna s posilovacími stroji -kardiozóna -relaxační centrum - solárium -sportovní bar.

Sportovní zboží a potřeby: -balóny (míče) -sportovní doplňky -tašky, batohy. Vše pro sport - fotbal, házenou, volejbal a basketbal. Autorizovaný prodejce GALA, SELECT, ASICS, ADIDAS, MASS, SALLER, UHLSPORT.

Tělovýchovná jednota, služby - oddíly turistiky, kopané, házené, šachu, asociace sportu pro všechny (ASPV), stolního tenisu a vodních sportů.

Posilovna. Osobní lekce: - pohybový terapeut - kondiční trenér fitness a kulturistiky - specialista na výživu.

Oprava, servis: -lyžáky -kolečkové brusle -montáž bruslařských nožů -boty a galanterie -sportovní potřeby -montáž a seřízení lyžařského vázání -opravy a mazání skluznic -broušení hran lyží.