FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - malé spotřebiče - vybavení do kuchyně - vysavače a potřeby pro úklid - bytové doplňky, textil - audio technika - bezpečnostní systémy - nábytek - sportovní potřeby, cvičební pomůcky.

Internetový obchod nabízející zbraně a vybavení ke zbraním. Nabídka zboží: - zbraně - střelivo - paintball - puškohledy - neprůstřelné vesty - terče... a další.

Limuzíny Slezáček nabízí pronájem luxusních limuzín s řidičem. Pronájem limuzín na svatby, rozlučky se svobodu, narozeniny, výročí, párty, plesy a další akce. K dispozici máme limuzíny Lincoln v bílé a černé barvě. Interiér limuzín vybavený tmavou kůží, s odděl. regulací klimatizace pro zadní část vozu, neonovým vnitřním osvětlením baru a ...

Centrum zdraví a krásy: - kosmetické služby - kadeřnictví - masáže - lymfatické - vacupress, vacustyler, přístrojové ošetření těla i obličeje - wellness programy - solárium - fitness, Fatmagic, INTRABALDAN - vibrační plošiny - pedikúra, manikúra -hydrocolon terapie - výživové poradenství metabolic balanc. Zastoupení, distribuce, ...

Prodej, odborný servis, cykloprodejna: - jízdních kol - kola horská, krosová i silniční (případně i cyklokrosová), pánská, dámská i dětská, těchto značek: Giant, MRX, Sintesi, Cinelli, Ridley, Amulet, Scud, Cossack - odpružených vidlic všech značek - náhradních dílů a cyklistických doplňků - cyklo oblečení, obuv Shimano, Catlike, ...

Společnost RR BAITS s.r.o. provozuje eshop s rybářskými potřebami. V Čechách i na Moravě provozují i prodejní místa.

Strojírenská firma. Zbrojní výroba: - lehké, ruční, krátké palné zbraně - osobní obranné pistole.

Maloobchod, prodej: - krmiva a chovatelské potřeby pro psy a kočky - anti-parazitní přípravky pro psy a kočky ¨- oblečky pro psy - krmné směsi pro exoty, hlodavce, ryby a hospodářská zvířata - travní osiva, zeleninová a květinová semena - sadbové brambory, cibule, česnek - zahrádkářské potřeby - zahrádkářská chemie - fungicidy, ...

Maloobchod, prodej: -spodní prádlo -pyžama -župany -punčochové zboží -domácí oblečení -trička -plavky -kapesníky.

Radomír Januška se zaměřuje na provádění detoxikačních, medových a dalších druhů masáží a jógu.

Pohostinství: -pizzeria, restaurace-kapacita 200 lidí -denní menu i so+ne -zahrádka -pizza -bowling -kulečník -stolní fotbal -herna - Bonver Club -disko v pátek a sobotu -2x salónek (45+20 míst) -možnost pořádání oslav

Služby: -neinvazivní diagnostika InBody230, Pax Pulse, PBBIO 320 -změna životního stylu vč. jídelníčku -pomoc při změnách v péči o svoje zdraví -kurz úpravy hmotnosti -léčba bolesti zad SM systém -odvykání kouření -víkendové a týdenní aktivní pobyty.

Studio Sensya. Cvičení: - jóga. - pilates. Masáže. - klasické - lymfatické - baňkování - reflexologie - point masáž - indická masáž hlavy. Saunování: - Finská sauna - bio sauna.

Koupaliště Lázně kostelec: - vyhřívané koupaliště - bazén - sportovní hřiště.

Služby: -sauna -squash -fitness -spindoor -rolletic -whirlpool -masáže, masírování -solárium.

Profesionální závodní tým. Stavba, příprava: - závodních vozů. Kompletní zajišťování závodního programu pro klienty..

Fitness pro ženy. Cvičení v 30ti minutách pod dohledem trenérky: - kruhový trénink - 8 posilovacích strojů v kruhu a 8 stanovišť pro aerobní cvičení - kardio zóna na rozehřátí a kondiční trénink. Vstup bez rezervace: - akce - 12+2 zdarma nebo 6+1 zdarma - splátkové placení půlročního nebo ročního členství. Navštivte Contours ...

RESTDAY: Dovoz, vývoz, velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava: - opravy lezeček (všech značek) - opravy trekových bot (všech značek) -sportovní zboží v horolezecké a outdoorové oblasti:

Stolárna. Výroba: - nábytek z masivu - schodiště, zábradlí - dveře - zahradní nábytek, altány, pergoly, přístřešky - zahradní domky, dětská hřiště - ploty, treláže - fasádní obklady.

Výroba, šití: -sportovní oblečení, dresy pro týmové sporty: -fotbal -házená -volejbal -basketbal -florbal -hokej -tréninkové oblečení -sportovní tašky. Potisk: -veškerý textil -oděvy dle zakázky.

Naše firma Jitka Ridlová provozuje restauraci Sportovní centrum Otrokovice, která Vám včetně restauračních služeb, cateringu, nabízí také denní menu až z 6 druhů a rozvoz jídel. Restaurace kapacita 100 osob. Pro svatební hostiny, setkání s přáteli, s rodinou a firemní akce je k dispozici: salonek, který pojme až 50 osob. Dále nabízíme také ...

Produkční agentura: - pořádání a realizace kulturních, firemních a společenských akcí - zajištění programu, umělců, kompletní servis - technické a cateringové služby - zvuk, světla, brigádníci, security, technická produkce.

Internetový obchod, eshop s vybavením pro outdoor turistiku a horolezectví. Obchodní zastoupení pro ČR: -trekingová obuv Planika. Eshop, internetový prodej: -stany, spacáky, batohy, karimatky, čelovky, trekkingová obuv, outdoorové oblečení, turistické nádobí, trekové hole, sněžnice mačky -vodácké potřeby. Výroba a ...

Maloobchod, prodej, servis: - jízdní kola - elektrokola - cyklodoplňky - oblečení. Bazar kol. Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: -lyže, běžky, snowboardy. -kompletní lyžařské a snowboardové zboží, doplňky. Nyní půjčujeme i skialpinistickou výbavu i běžky. Široký výběr nového i použitého zboží.