Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

„Vodpočívárna“, místo k relaxaci a odpočinku na Praze 4 v Hodkovičkách. Cílem našeho projektu je zajistit příjemné místo pro relax a odpočinek, který mohou využívat nejen rodiny s dětmi, ale i cyklisti, běžci, bruslaři všech věkových kategorií. Připravili jsme pro Vás a nadále rozšiřujeme areál, který nabízí nejen občerstvení, ale můžete si zde i ...

Pořádání firemních akcí spojených zejména s minigolfem a dalším doprovodným programem. Jediná firma svého druhu specializující se na firemní akce a jiné aktivity spojené s minigolfem. Provozování minigolfových hřišť.

Služby - judo klub DDM JK Chlumec nad Cidlinou - tréninky juda probíhají na adrese Dům dětí a mládeže, 9.května 198, Chlumec nad Cidlinou.

Jsme klub s nejširší členskou základnu v ČR. Organizujeme tréninky pro děti od tří let a nabízíme péči o mladé judisty. První ukázková hodina je zdarma.

Aerobik klub - kurzy aerobiku - příprava dětí od 4 let na soutěže v aerobiku.

Areál sportu: - nekuřácký sport bar s letní terasou - fotbálek, tenis, volejbal, plážový volejbal, badminton, basketbal, nohejbal - dětské hřiště. Pořádání soustředění včetně ubytování. Firemním zákazníkům se nabízí možnost uspořádání teambuildingových a společenských akcí, turnajů a párty.

Tenisové kurty Celoroční pronájem tenisových kurtů

Adventure minigolf O2 arena. Služby: - indoorové minigolfové hřiště

Golf resort Jezera Golfové hřiště JEZERA - 9 jamek. Driving range cvičné plochy -k dispozici je 15 odpališť -putting green -chipping green -služby profesionálního trenéra. Indoor golf -2 golfové simulátory AboutGolf -služby profesionálního trenéra -golfový shop. Restaurace: -vnitří ...

Olomoucký klub capoeiry: - výuka capoeiry na profesionální úrovni - tréninky vhodné pro širokou veřejnost bez rozdílu věku, pohlaví či fyzické zdatnosti - efektivní posilovací a kondiční cvičení - umění s osobitou filozofií čerpající ze života a tradic brazilské kultury - pravidelné semináře s Mestre Paçocou i jinými brazilskými mistry a ...

Organizace sportovních a společenských akcí (sportovní kroužky, dětské dny, závody, plesy apod.)Pronájem tenisového kurtu, hřiště, kulturního domu a zařízení.