Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

E-shop, internetový obchod, maloobchod: - křišťálové lustry - křišťálové sklenice - skleněné pilníky - doplňky - dárkové předměty - špěrky a další.

Květinový ateliér, květinářství, prodej: - kytice - hrnkové květiny - květinová aranžmá - dárkové předměty. Služby: - rozvoz květin po Chomutově a okolí

Velkoobchod, maloobchod - keramika - bytové doplňky - svícny - kuchyňské doplňky - hračky - koupelnové doplňky - dárkové zboží, svíčky

Prodej originálního dárkového zboží a bytových doplňků.

E-shop, internetový obchod - bytové doplňky - dárkové předměty - žertovné dárky - módní doplňky - šperky.

Výroba, prodej: - dárkové koše - balíčky - kazety - dárkové kytice z bonbonů, cigaret, klobás Prodej: - hrací skříňky

Maloobchod, e-shop: - dárkové zboží - netradiční dárky.

Cityhit – slevy na internetu. Cityhit přináší originální dárky, jedinečné zboží a služby v originálním světě online hromadného nakupování, zpříjemňuje život milovníkům skvělých nápaditých nabídek, levných nákupů nebo těm, kteří nemají čas vypravit se do džungle obchodních center. Získej info o nejlepších cenách ve městě a vyhraj iPod Nano ...

Výroba - tvorba originálních ozdob. E-shop, internetový obchod - hračky, betlémy, nástěnné dekorace - zápichy, přívěsky - malované magnety - vánoční ozdoby - dřevěné ozdoby.

Internetový obchod, e-shop: - dekorace ze sušených květin.

Firma AMABIENTE vyrábí svíčky z palmového oleje. AMABIENTE to je ruční výroba a prodej kvalitních svíček s originálním designem. Vybrat si můžete ze široké škály barev i tvarů. V prodeji: - stolní svíčky - prostorové svíčky - vonné svíčky - dárková balení svíček - venkovní svíčky - sezónní svíčky - svícny.

E-shop: - dekorační předměty - dárkové předměty - hračky - bižuterie - dětské, dámské, pánské oděvy

Dovoz výrobků ze slámy a lnu, darkových obrazů, předmětů národního průmyslu.

E-shop - perské dekorace - umělecké a dárkové předměty - šperky - keramika.

Prodej: - dárkové zboží - dárkové koše - delikatesy Pobočka: Prešovská 10 tel.: 602353351

Maloobchod, velkoobchod, internetový obchod: - dřevěné hračky - dřevěné výrobky - knihy - dárky do domácnosti.

Shadow Wolf chovatelské potřeby Prodej kvalitního krmiva pro psy, kočky, ptactvo, hlodavce. Granule a konzervy bez obilovin s vysokým obsahem masa, pamlsky. Stelivo pro kočky a hlodavce. Výcvikové pomůcky a potřeby pro chov zvířat. Poradenství v oblasti výživy a výcviku. Trička, sošky, hrníčky, lapače snů, hodiny a jiné dekorační předměty s ...

Květinářství, prodej: - řezané květiny - pokojové květiny - dárkové zboží.

Výroba, prodej: - košíkářské zboží z pedigu - dárkové předměty - tašky, polštáře, utěrky na nádobí

Velkoobchod, prodej, e-shop - svíčky - vonné vosky - přírodní kosmetika - mýdla, masážní oleje.

Prodej, e-shop - párty doplňky - dekorace - doplňky k aranžování - pomůcky na pečení a zdobení - ručně vyráběné dárkové předměty.

U Slunečnice. Maloobchod, e-shop: - minerály, polodrahokamy - přírodní kosmetika - mýdla - esenciální oleje. Služby: - výklad karet.