Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Květinářství. Prodej - řezané a hrnkové květiny - arnažování - dekorace - dárkové zboží. Realizace zahrad - výsadba a údržba zahrad.

Maloobchod: - bylinné produkty - čaje - amulety, mandaly - energetické obrazy - vonné tyčinky

Výroba: - vánoční ozdoby - dárkové upomínkové předměty - logované upomínkové předměty - velikonoční ozdoby

Služby, provozování: - solná jeskyně s dětským koutkem. - prodej solných produktů - možnost rezervace přes www - dětský koutek - hlídání dětí - prodej dárkových poukazů.

Velkoobchodní prodej: -svíčky, sklo čiré, porcelán, keramika, dekorační textilie, vonné oleje, interiérové doplňky.

Maloobchod, prodej: -svíčky -sklo, porcelán a keramika -kovové doplňky -dekorace a ozdoby -interiérové doplňky -obrazy.

Výroba a prodej ručně lepené dekorační keramiky, keramických šperků, obrázků a hodin. Nabízíme gumičky do vlasů a náušnice z přírodního materiálu, malovaná trička, tašky, kabelky a taštičky na krk, malované dřevěné překližky, kachle a kameny.

Internetový obchod - zdravá výživa Internetový obchod - čaje - alkohol Internetový obchod - čaje - zdravá výživa - alkohol - dárkové zboží Internetový obchod - dárkové zboží

Prodejna - dárková síň Prodej, e-shop: - dárkové balíčky, dárkové koše pro firmy, společnosti i jednotlivé zákázníky. Rozvoz dárkových košů přímo k zákazníkovi.

Výroba: - razítka. Prodej: - reklamní a dárkové předměty. Montážní výroba: -poháry, sošky, medaile.

Květinářství. Prodej - řezané i hrnkové květinykvětinové vazby - dárkové předměty drobná keramika, sušiny, svíčky.

Služby: - výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků - polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce - výroba, instalace, opravy strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení - výroba školních a kancelářských potřeb.

Maloobchod, e-shop: - dárkové koše - dárkové zboží

Truhlářství, zakázková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - solné produkty z Himáláje a Mrtvého moře - šperky z drahých kamenů a polodrahokamů - výrobky z přírodních produktů, čakrových svící, figurek a přívěsků z polodrahokamů - dárkové a dekorační předměty z polodrahokamů aj.

Dárky od Zdeňky. Maloobchod, prodej: - cukrovinky - dárkové koše - bonboniéry - sklo, porcelán - vína, likéry - káva, čaj

Pokud hledáte zajímavé dárkové předměty, navštivte naše stránky. Překvapte Vaše blízké netradičním a originálním dárkem...vyberte si z velkého množství zábavných gadgets, designových doplňků, pěstitelských dárků, hraček pro dospělé, USB hraček nebo třeba elektrických triček.

Prodej, e-shop: - sportovní poháry, medaile - sportovní trofeje - diplomy

Výroba, prodej: - reklamní předměty - reklamní, profesní a sportovní textil - dárkové předměty

Služby: - fotoateliér - fotosběrna Maloobchod: - fotoaparáty - stativy - rámečky Výroba, e-shop: - fotodárky

Květinářství, prodej: - květiny - dárkové předměty