Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Ve vydavatelství MONTANEX, a. s. se zabýváme vydáváním knih, tiskem publikací a tvorbou knih na zakázku. Zaměřujeme se na specializovanou odbornou literaturu, tuzemskou vědeckou a naučnou tvorbu v mnoha oborech a odvětvích. Také prodáváme knihy a kvalitní literaturu, která se vám bude líbit, a rádi ji budete číst. Naše vydavatelství působí na trhu ...

Služby v oblasti informačních systémů - internetový marketing. Knihy-online.eu - internetové knihkupectví - e-shop: knihy - tel. 800 555 513 - email: objednavka@knihy-online.eu. Dreveny-zahradni-nabytek.eu - e-shop: zahradní nábytek - tel. 775 782 757 - email: info@dreveny-zahradni-nabytek.eu.

Komplexní knihařské práce ve městě Svitavy Vám zajistí firma Petr Chmelík. Mezi naše služby patří tisk a vazba knih, diplomové práce, kašírování do formátu A1, laminování a strojní lepení krabiček. Osobně nás můžete navštívit na adrese Kapitána Nálepky 1303/16, Svitavy. Knihařství, knihařské práce: - tisk, vazba - vázání, vazačské práce - ...

E-shop: - CD (country, folk) - DVD - knihy

Vydavatelství, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -dětské knihy: -publikace určené pro individuální, skupinové a frontální hry s dětmi předškolního věku -pomůcky a publikace pro různé činnosti, hry, motivaci. Interaktivní programy pro mateřské a základní školy.

Služby: - vydavatelství - pořádání výstav Prodej: - knihy

Vývoj, výroba, prodej, e-shop: - didaktické pomůcky pro základní školy, školky.

Nakladatelství a vydavatelství - vydávání učebnic a cvičných textů pro základní a střední školy.

Výroba pro ČR, SR, Rakousko, Německo a jiné: -plnobarevný archový ofsetový tisk až do formátu B1 na strojích MANROLAND -knihy (dokončující zpracování), vazba V1, V2, V4, V8 -knihařská zpracování na stroji KOLBUS a Müller Martini -barevné katalogy -ceníky -kalendáře -propagační letáky -etikety papírové -formuláře -potisk ...

Barevné kopírování a tisk, výroba vizitek, letáků a všech druhů tiskovin. Výroba razítek TRODAT, razítka SHINY, tisk reklamních banerů, polepy výloh, vozidel, laminace, kroužková vazba, grafické návrhy, velkoplošný tisk, ofsetový tisk, reklamní služby. Prodej a servis výpočetní techniky, pozáruční servis notebooků, netbooků, čištění, výměna ...

Služby: - nakladatelství Café a knihkupectví Fra: tel.: 773 458 073

Antikvariát: - internetový prodej, e-shop.

Internetový obchod, e-shop: - sportovní kynologické potřeby - náhubky, vodítka, postroje - populární, naučné knihy o psech.

Antikvariát, e-shop: - použité knihy - nové knihy - časopisy - hry a hračky - učebnice

E-shop: - výukové materiály angličtina pro děti - knihy - CD, DVD - hry

Vydávání a prodej knih: - teologie, filozofie, historie, sociologie, psychologie, pedagogiky, nechybí judaistika.

Vydáváme a prodáváme počítačovou, elektrotechnickou a stavební literaturu či učebnice i tabulky. Nabízíme multimediální slovníky.

Nabídka vázání a konečného zpracovávání knih.

Činnost: - zámečnické práce - brusičské práce - sítotisk, polygrafická výroba - knihařské práce. Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží - železářství - domácí potřeby - topenářský materiál.

Bestsellery-knihy.cz Internetové knihkupectví, e-shop: - odborná literatura a učebnice zaměřené na informační technologie, ekonomii a výuku jazyků - knihy pro děti - cestovní průvodci - kuchařky nebo zájmová hobby literatura.