Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Prodej: -knihy, CD, MC, turistické mapy, průvodce a známky, obrázky, pohlednice, poštovní známky, papírenské zboží, dekorační sklo, esenciální oleje.

Prodej technické literatury: -technické normy -vyhlášky -zákony.

Golden Drahon online shop Výroba, šití, prodej, e-shop: -vybavení pro bojové sporty: -kimona pro karate, judo, aikido, taekwondo. Specializované internetové knihkupectví s nejširší nabídkou knih o bojových uměních, tradičních zdravotních cvičeních a prodej religionistické, léčitelské a ezotérické literatury.

Knihkupectví. Prodej, maloobchod: -knihy.

ZEROSS-SVÁŘEČSKÉ NAKLADATELSTVÍ A VZDĚLÁVACÍ SPOLEČNOST. Služby: -tvorba učebních materiálů a pomůcek pro výuku svařování. Semináře pro svářečské školy, technology a učitele. Semináře zkušebních organizací. Vydavatelství.

Antikvariát. Prodej, e-shop, internetový obchod: -levné knihy.

Vydavatelství, nakladatelství: - jazyková literatura - učebnice angličtiny (New English for You) pro základní školy. Jazyková škola. Kurzy, výuka: - cizí jazyky (anglický jazyk).

Firma poskytuje náhradní plnění. - učebnice - pedagogická literatura - mapy - učební pomůcky - komplexní vybavení škol - školní a kancelářský nábytek

Prodej: -fantasy literatura, komixy. Ostrava: -knihkupectví MATRIX, Hollarova 6 -tel.:774 404 024, matrix01@volny­.cz. Brno: -knihkupectví ARRAKIS, Veveří 24 -tel.:774 254 384, 511 116 754, arrakis1@volny­.cz. Praha: –knihkupectví FANTASYA, Slezská 92, Praha–Vinohrady, praha@fantasy­a.cz.

Grafické návrhy, ofsetový, malonákladový digitální tisk. Laminování. Vazba knih.

Vázání knih, paspartů, brožur, zlatotisku a diplomových prací.

Nakladatelství, vydavatelství. Internetový obchod, e-shop, prodej: - učebnice a učební materiály pro 1.-9. ročník ZŠ a nižší ročníky víceletých gymázií - učebnice k převodům do Braillova písma - metodické příručky a pomůcky pro výchovu.

Činnost: - výuka anglického jazyka pro děti E-shop: - knihy, CD, DVD pro výuku angličtiny

Nakladatelství. Vydávání knih z oboru pedagogiky, psychologie, psychoterapie, sociální práce, sociologie, politologie. Populárně naučná literaturá, dětské knihy, rádce pro rodiče a zdraví, knihy her, audioknihy, knihy online, časopisy. Pořádání: - semináře pro pedagogy, kurzy pro rodiče.

Knihařství: - vazba a převazba knih (diplomové, bakalářské i absolventské práce, sbírky zákonů, časopisy, kroniky, pamětní knihy), provedení celoplátěné, polokožené, celokoženné, individuální výtvarné řešení ražby, zlatotisk, slepotisk a jiné zdobící techniky - zhotovení vizitek ražbou (zlatotisk) - pasparty, zasklení a ...

Činnost: - opravy poškozených knih, kronik a brožur - vazby časopisů, novin a různých tiskopisů - vazby a tisk diplomových prací - provádíme kroužkovou vazbu - provádíme laminaci - vyrábíme pasparty - vyrábíme štočky na zlacení - rámujeme obrazy

Internetové knihkupectví. Prodej, Eshop: - knihy (odborná literatura, učebnice, populárně naučná, beletrie pro dospělé, děti a mládež) - mapy, průvodci - kalendáře, diáře.