Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Pozáruční opravy a servis automatických a pákových kávovarů různých značek, prodej nových a repasovaných kávovarů, značkových káv a rumů provádí společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů provozující i e-shop a prodejny v Olomouci a v Brně.

CoffeeHelp - Servis kávovarů je pobočkou společnosti Espresso Emergency s.r.o. v Brně, která se zaměřuje na záruční a pozáruční opravy pákových a automatických kávovarů různých značek, prodej repasovaných kávovarů a na provozování e-shopu s kvalitními kávami, rumy a příslušenstvím. Servis a opravy provádí pobočka CoffeeHelp - Servis kávovarů ...

Společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů, která se zaměřuje na opravy a servis pákových a automatických kávovarů, prodej a zapůjčování repasovaných kávovarů na svých pobočkách v Brně a Olomouci provozuje také e-shop s kávou, speciálními rumy, náhradními díly a doplňky ke kávovarům. Náhradní díly a doplňky jsou vhodné pro kávovary Jura, Bosch, ...

Prodej sudového piva z regionálních pivovarů. Zapůjčení chlazení, lavic, stanu a kotlíků.

Řeznictví a uzenářství

Vinařství. Na prodej kolekce vína - lahve 0, 75l a 1l. Naše sudová vína: - bílé - Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Chardonnay, Pinot Gris - červené - Modrý Portugal, Cabernet Sauvignon . Prodej plastových lahví na víno o objemu 2l - čirá a zelená.

Agropol Mikulov, spol.s r.o. se zaměřuje na pěstování, výrobu a prodej červených, růžových a bílých jakostních a přívlastkových vín.

Vinotéka, prodej: - lahvová vína, - archivní vína, - odrůdová vína.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - konzumních a tabákových výrobků, cukrovinek. - alkoholických nápojů, destilátů, sirupů a limonád.

Maloobchod, prodej: - potraviny - uzeniny - mléčné výrobky - rybí výrobky - alkoholické nápoje (značkový alkohol) - nealkoholické nápoje - tabákové výrobky (cigarety, doutníky) - tisk.

Vinařství Langr: - wellness rodinný hotel U Langrů, - degustace v historickém sklípku, - autokemp U vody. E-shop - vína (Moravská, jakostní, speciály, slámové víno)

Prodej - drogistické zboží - uzeniny - potraviny - nápoje - domácí potřeby - květiny

Ve vinařství Štěpánek v Mutěnicích můžete navštívit vinárnu a vinný sklípek, kde ochutnáte jedinečná česká bílá a růžová sudová vína. Pořádáme také degustace moravských vín. Vinařství poskytuje posezení v typicky slováckém vinném sklepě s kapacitou 50 osob, který je vhodný pro pořádání firemních a rodinných oslav a akcí.

Pivovar Buchťák vaří řemeslná piva zejména z regionálních surovin, jako je humnový slad, chmel a pivovarské kvasnice. Výroba světlých a polotmavých ležáků, světlých ochucených piv, spodně a svrchně kvašeného piva.

Online prodej, obchod: - kvalitní regionální bílé, červené, portské portugalské víno, Brno. Dodáváme víno přímo od regionálních výrobců. Z Portugalska přímo k vám domů. Portské víno od malých rodinných vinařů.

Malé mikulovské vinařství se zaměřením na výrobu bílých vín. Provoz vinného baru a restaurace v bývalém měšťanském domě v srdci Mikulova. Možnost ubytování v apartmánech s kuchyňskou linkou, myčkou, lednicí, obývacím pokojem a koupelnou.

Provoz turistického informačního centra. Nabízíme mapky a materiály o památkách, kulturních a vinařských akcích. Zajišťujeme upomínkové a dárkové předměty vztahující se k našemu regionu. Provoz vinařství s nabídkou ubytování. K dispozici máme ubytování pro 70 hostů, velký klenutý sál a nechybí ani klimatizovaná, plně vybavená školicí místnost. ...

Degustace ve vinném sklepě nebo ve vinici. V letní sezónně celodenně otevřený samoobslužný degustační prostor s občerstvením. Vinařství poskytuje ubytování v apartmánu se 3 pokoji, obývacím pokojem s kuchyňou a terasou

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Pěstitelské pálení -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Ubytovací služby -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, ...

Vinařství Čech s.r.o., je vinařství s dlouholetou rodinnou tradicí na Podluží. Zabýváme se vinohradnictvím, pěstováním révy vinné a výrobou kvalitního vína z vlastních vinic. Ošetřujeme ekologicky pěstované vinice, které se rozkládají na ploše 25 ha. Naše vinice patří do Slovácké vinařské podoblasti. Výroba a prodej lahvového vína je zaměřena ...

Jaroslav Čeman se zaměřuje na pěstování hroznů a výrobu vysoce jakostních sudových i lahvových vín.