Biopotraviny jsou podle legislativy vypěstovány bez použití chemických látek. Nejčastěji je seženete jako regionální potraviny pěstované na farmách, k prodeji na farmářských trzích nejčastěji ve formě bio ovoce, bio zeleniny, bio obilovin a bio luštěnin.

E-shop: - zdravá výživa - kvalitní potraviny a suroviny pro makrobiotické vaření - BIO potraviny

Internetový prodej biopotravin, ekologické drogerie a kosmetiky.

Distribuce: - dětská bio výživa značky Holle.

Bioprodejna, e-shop - bio potraviny - luštěniny - bio ovoce a zelenina - polotovary - doplňky stravy - nápoje.

Společnost BIOKAMO Zlín provozuje eshop, internetový obchod s biopotravinami: -zdravé oleje Solio - rostlinné oleje lisované za studena s obsahem nenasycených mastných kyselin a vitamínů A, D, E, F -zdravá výživa - piškoty, bonbóny, med, otruby, klíčky, ovoce nesířené a bez cukru, ovoce v jogurtu, čokoládě a carobu, semena, ořechy, pohanka, ...

Prodej: - Bio potraviny - zdravá výživa

Prodej produktů ekologického zemědělství: Bio ovoce (jablka, hrušky, třešně, višně, švestky, ryngle, a bobuloviny), ořechy lískové a vlašské, zelenina, med. Programy osobnostního rozvoje.

Prodejna zdravého jídla a pití zaměřená na bezlepkové produkty.

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - BIO potraviny.

Výroba kvalitních a přírodních potravin - zavařeniny, byliny, sirupy. Prodej na internetu - zboží z vlastní produkce i od spřízněných farmářů a pěstitelů.

Výroba čerstvých sójových nápojů a výrobků ze sóji - čerstvý sojový nápoj - nápoje SOYKA.

Zdraví z Vysočiny.cz Maloobchod, e-shop: -bezlepkové potraviny -bio potraviny -bezlepkové potraviny -obiloviny -potravinové doplňky -potraviny -přírodní kosmetika.

Maloobchod, e-shop: - zdravá výživa - BIO potraviny - bylinné, ovocné čaje.

Prodej zdravé výživy: - bio a nebio potraviny - bezlepkové potraviny - zelené potraviny - kojenecká i dětská výživa.

Firma Bezlepka působí na českém trhu s bezlepkovými potravinami 17 let. V současné době nabízíme v "kamenné" prodejně v Modřanech a v internetovém obchodě velmi široký výběr potravin pro bezlepkovou dietu, ale také pro nemocné s dalšími potravinovými alergiemi.

Velkoobchod se zdravou výživou. Výroba, distribuce, prodej: -racionální a zdravé výživy /výživa/ -náhrada vajec VAJAHIT -rostlinná mléka -coffee creamer -soja -oves.

Síť odběratelů a dodavatelů v oblasti bio hospodářství. Systém zásobování kvalitními výrobky. Distribuce výrobků ekologického zemědělství. Zavádění nových metod a technologií do oblasti produkce, zpracování a odbytu produktů ekologického zemědělství. Cílem je vytvořit významné centrum podpory ekologického zemědělství se zaměřením ...

Ekostatek: - chov nosnice - produkce, prodej bio vejce

Prodej - ekologicky šetrné drogistické zboží - biopotraviny

BIO potraviny: - goji - instantní kaše - luštěniny - mouky, ořechy - rýže, semínka - sladidla - snídaňové cereálie. Bylinné doplňky: - tinktury - léčebné kůry.

Velkoobchod a maloobchod Fairtrade BIO potravin.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej bezlepkových potravin a doplňků, bio a raw potravin, superfoods.

Ekologické centrum: - ekofarma - obilí, ovoce, zelenina v biokvalitě Biopekárna: - slané, sladké pečivo - mlýn