FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Katade s. r. o. provozuje eshop se šperky BIJU.CZ

Výroba, prodej vína, víno, biovíno, ochutnávky, degustace vín. -dárkové kazety

Internetový obchod s drogistickým zbožím. Prodej přípravků na úklid, praní prádla, kosmetické a hygienické zboží a pomůcky. Dětské zboží - pleny, olejíčky, vlhčené ubrousky, dětské pudry a zásypy.

Levné ubytování pro firmy : - kapacita 19 míst ceny od 150-200Kč Pobočka : Maloobchod prodej - obuv, boty - textil, oděvy.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v ...

Firma Alpax s.r.o. z Blanska je dodavatelem ochranných roušek Mediman s aktivním stříbrem. Tato účinná antibakteriální ochrana splňuje ochrannou třídu FFP2. Zajistíme také dodávku ochranných overalů pro nemocnice. Antibakteriální rouška MEDIMAN® představuje účinnou pomůcku v boji s koronavirem. Je složena ze tří vrstev - filtrační bakteriální ...

Výroba, výrobce, dodávka, prodej: -průmyslových, průmyslové dřevěné obaly, dřevěných, obalů. -výrobky ze dřeva, dřevo, OSB, překližky a dřevotřísky - bedny, palety, latění. Certifikace pro export do zámoří. Realizace balení u zákazníka i ve vlastních prostorách. Mezinárodní logistika, vedení skladů, sklady, podnikové poradenství, komplexní ...

Internetový prodej, e-shop: -značkové parfémy pro ženy i pro muže -kosmetika -dárkové sady, poukázky -pouze originální zboží všech značek od Armani po Yves Saint Laurent -doprava po celé ČR vždy ZDARMA. Sídlo: Prvního pluku 8a, Praha 8 - Karlín.

Zakázková výroba a prodej exportních balení. Firma zhotoví dřevěné bedny pro leteckou i lodní přepravu. Výroba obalů z vlnité lepenky a kartonplastu, fixací z pěnových materiálů.

Kvalitní květinářství, svatební kytice, dárková a smuteční vazba, rozvoz květin, dárky.

obojky, vodítka, postroje na psy -levné, pevné a lehké silonové postroje (na jednoho koně pobočiny, pohřbetník, podpínka -fixační řemeny, popruhy a protetické pomůcky -veškeré opravy a renovace sedlářského zboží.

Výroba a internetový obchod s lipozomálními vitamíny. Dodáváme vitamínové roztoky s 90% vstřebatelností.

Cukrářství, výroba: - dorty - zákusky - čajové pečivo Prodejna Brno Oblá 34

Prodej a degustace vína. Ubytování. Vinotéka.

Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje - drogerie, drogistické zboží - kancelářské potřeby - školní potřeby - domácí potřeby.

Vysoce kvalitní jakostní a přívlastková vína z mikulovské vinohradnické oblasti zakoupíte ve vinotéce nebo na e-shopu PPS Vinařství Strachotín. Vína jsou k ochutnání také v našem vinném sklípku, kde pořádáme řízené degustace. Vinařský komplex také poskytuje ubytování v našem penzionu. Vyrábíme víno lidem od lidí. Jedinečnou chuť naše vína ...

Internetový prodej bílých, červených, růžových a šumivých vín, sektů a hroznového moštu. Nabízíme Muškát moravský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Cuvée Moje Hlava, Ryzlink rýnský, Merlot, Rulandské modré a další. Provoz vinotéky.

Josef Chrapek vyrábí pro děti učící věže, dětský nábytek a hračky.

Služby: - exportní balení - výroba dřevěné obaly (přepravní bedny, kontejnerové a transportní palety, speciální obaly) - montáž a demontáž výrobních celků - logistika

Sedlecká Vína. Naše vinařství patří k tradičním výrobcům kvalitních přívlastkových vín, která se rodí v nádherném regionu v okolí Mikulova a u největšího moravského rybníku Nesyt. Naší snahou především je, aby vína byla v souznění se zdejším terroir a naplno vynikla jejich poetika. Naše vinařství v současné době obdělává 120 hektarů ...

Rodinné vinařství. E-shop poctivá vína z Pálavy. Degustační sklep.

Vinařství Hrozínek s.r.o. se zaměřuje na výrobu přívlastkových vín a sezónních specialit, provádí degustace a vína prodává také na svém e-shopu.