FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Calmatex zajišťuje výrobu a prodej na e-shopu: - funkční prádlo, termoprádlo CALMA® - bederní pás UNISEX - kukla Unisex i dětská - čelenka, čepice přes uši - čepice dětská - spodky dlouhé nohavice dětské, pánské, dámské (i krátké nohavice) - mikina se zipem dámská, dětská i pánská - dámské kalhotky s nohavičkami - nátělník s ...

Prodej, e-shop, internetový prodej: -porcelán -český porcelán -porcelánové výrobky, hrnky, cukřenky, misky, talíře, svícny, lampy. Sídlo firmy: Wolkerova 8 Jihlava 58601

Květinové studio U MIŠÁKA poskytuje kompletní květinový servis, včetně rozvozu květin, květinové výzdoby, vazby květin pro všechny běžné i slavnostní příležitosti, zahradnické potřeby. U nás můžete také zakoupit, květinové dekorace, koše, žardiny, svícny, svíčky, lampy, floristické pomůcky a doplňky, osiva květin, trávníková osiva, zeminy, hnojiva ...

JEN DŘEVO, s.r.o. se zaměřuje na prodej výrobků z čerstvých chilli papriček.

Zakázková výroba personalizovaných šperků. Vyrábíme dámské a pánské náramky nebo náramky pro páry. Zhotovíme náhrdelníky na přání s medailonem nebo písmenky.

Zednictví -Výroba plastových a pryžových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Provozujeme cukrárnu s nabídkou kávy, alkoholických i nealkoholických nápojů či zmrzliny. K dispozici je venkovní posezení. Zabýváme se výrobou a prodejem zmrzliny.

Prodej, e-shop: - krmivo pro psy a kočky. Výdejní sklad: adresa: Černovická 13, Brno - Komárov mobil: 732 269 206 email: info@masopropsy.com.

E-shop, přírodní aromaterapeutická kosmetika pro péči o pleť a tělo

Nabízíme široký sortiment bytového textilu vysoké kvality, jako jsou záclony a závěsy, látky na výzdobu a potahování, ubrusy, ručníky a osušky, utěrky a zástěry, kapesníky, povlečení, prostěradla, polštáře a přikrývky, drobná galanterie, garnýže a příslušenství. Také šijeme bytový textil na míru.

Prodej: - biopotraviny - zdravá výživa - čaje, koření - přírodní kosmetika - ekologická drogerie

Prodej, pekařství: -chléb -pečivo jemné, vícezrnné, tmavé, trvanlivé -dalamánky -potraviny -káva a čaj -nápoje alkoholické i nealko.

Společnost Zenforlife s.r.o. provozuje eshop s kratomem a dalšími potravinovými doplňky.

Autoservis. -pozáruční servis a veškeré opravy osobních a užitkových vozů FORD -pneuservis -seřizování geometrií náprav na čtyřhlavé geometrii FASEP příprava + vyřízení STK a emisí -vyřízení pojistných událostí na vašem vozidle. Prodej: -náhradní díly na vozy FORD -baterie AKUMA, FIAMM, BÄREN -pneumatik GOOD YEAR, FULDA, SAVA, ...

Petr Tauš provozuje e-shop s fitness doplňky, výživou, vybavením, oblečením a batohy.

Michal Hanák provozuje e-shop s různými druhy jogurtů a jogurtovačů.

Jarmila Cénková se zaměřuje na šití a opravy oděvů a zapůjčuje Kyjovské kroje.

Prodej: - výtvarné, restaurátorské potřeby. Rámování. Paspartování.

ProBioBed s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej podestýlky pro hospodářská zvířata a domácí mazlíčky.

Společnost Lifka, s.r.o. zajišťuje montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny, práce v oblasti vodoinstalatérství, topenářství, montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel.

Ing. Kateřina Kočvarová se zaměřuje na prodej dětského oblečení, hraček, plen, přírodní kosmetiky, drogerie a mnoho dalšího.

Martina Koudelková se zaměřuje na prodej šperků a dekorací.

Martina Rypalová provozuje internetový obchod s bylinnými produkty a doplňky stravy.

Jsme Vašim partnerem ve světe palet. Naše firma poskytujeme komplexní služby v oblasti paletového hospodářství. Zaměřujeme se na prodej, výrobu a výkup europalet. Dále provádíme opravy poškozených palet a odvoz a likvidaci nepoužitelných palet. Dále u nás můžete také zakoupit tvrdé i měkké palivové dřevo.